To je to što me zanima!

'Odrasla sam u komunizmu pa dobro znam važnosti sloboda'

Američka vlada hvali se da se smanjio broj ulazaka ilegalnih imigranata u SAD, a Melania Trump iz Bijele kuće poručuje - znam sve o jednakosti, odrasla sam u komunizmu!
Vidi originalni članak

Američka vlada hvali se da se smanjio broj ulazaka ilegalnih imigranata u SAD, a 'prva imigrantica SAD' iz Bijele kuće poručuje "znam sve o jednakosti, odrasla sam u komunizmu". 

POGLEDAJTE VIDEO: Najzanimljivije o Melaniji Trump

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Melania Trump govorila je na ručku kojeg je povodom Dana žena organizirala u Bijeloj kući. 

- Kao imigrantica koja je odrasla u komunizmu dobro znam vrijednost i važnost slobode i jednakih prilika - ideala na kojima je osnovana ova velika nacija i kojima nastavlja težiti - kazala je, piše CNN

Prva dama govorila je o zvjerstvima s kojima se žene suočavaju te se dotaknula i teme trgovine ljudima. Kazala je da se trebamo ujediniti kako bi ih spasili iz tih 'nehumanih i nezamislivih okolnosti'.

Kazala je i kako smatra da je obrazovanje najvažnije za ženska prava i rodnu jednakost. 

- Moramo učiti djecu, pogotovo dječake, da kolektivni potencijal možemo postići samo empatijom, poštovanjem i ljubaznošću - kazala je Melania. 

Idi na 24sata

Komentari 305

  • Domagoj Šetka 10.03.2017.

    Naravno da je Melania dobila packe od naših malih 24-satnih nepismenih boljševika. I to na ove normalne poruke o važnosti slobode i tolerancije. Jer oni mrze kapitalizam tj. slobodno tržište i Ameriku iako ništa o njoj ne znaju i nisu nikad bili u njoj. I opravdano se boje te slobode i slobodne konkurencije (koja će kad tad doći!), jer će onda bez pomoći države i rodijaka završiti na dnu gdje po sposobnostima i pripadaju.

  • UrbaniDesnicar 10.03.2017.

    Izgleda da je ljevicarska glupost ista u citavome svijetu? Liberalno-pederski, Sorosevi mediji i dalje plasiraju lazi i pizdarije, i nikako da shvate da su PORAZENI. Gosp.Trump je legalno izabrani Americki Predsjednik, i tako ce biti slijedecih 8 godina! Kad je uspio pobijediti na izborima, unatoc cinjenici da je 90% "lijevih" medija bilo protiv njega, onda taj covjek moze sve! Samo je nebo granica. BETTER DEAD-THAN RED!

  • UNPROFOR 09.03.2017.

    Zašto preokrećete smisao njezinih rijeći i dodvoravate se desnoustašoidnim ćitateljem ! Nije istina a od vas izrađena perfidna laž, da je komunizam pomenula u vezi nekih nesloboda - otac je imao svoju trgovinu - nego je komunizam, u kome je sama bila i sudionik, pomenula kao primjer poštivanja ženskih sloboda i ravnopravnosti među polovima ! Fuj , jeste smeće i top veliko i namjerno preokrenuli smisao njezinih rijeći ! Slovenci se ne srame SFRJ , njima je to bila država , koja jim je donjela slobodu i državu !

Komentiraj...
Vidi sve komentare