To je to što me zanima!

Odrezali su mu noge kako bi ga mogli položiti u lijes

Supruzi Ruth su pogrebnici rekli da nemaju tako dugačak lijes, no da će pokušati nešto pronaći. Nakon nekoliko dana rekli su da imaju dobar lijes
Vidi originalni članak

Bivši zaposlenici pogrebnog poduzeća Cave Funeral Services iz grada Allendalea u Južnoj Karolini priznali su policiji da su Jamesu Hinesu, visokom 196 centimetara, otpilili noge kako bi stao u lijes. James Hines umro je 2004. godine od raka. Supruzi su pogrebnici rekli da nemaju tako dugačak lijes, no da će pokušati nešto "iskemijati". Obavijestili su je da su pronašli lijes u koji stane, a Ruth Hines nije posumnjala da je nešto sumnjivo. Njihove usluge njena obitelj koristila je godinama. Policija je prošlog tjedna ekshumirala Jamesovo tijelo. Okružni mrtvozornik nije želio reći detalje, no rekao je kako su poduzete prilično ekstremne mjere kako bi tijelo stalo u lijes.
- Ne mogu vjerovati, moram proživljavati sve ispočetka. Ne želim niti pomisliti što su mu učinili - kaže Jamesova udovica za CNN.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • nedeljka 06.04.2009.

    pa kakve to sad ima veze da su mu odrezali noge pa ne ide nikud pa covjek je umro znaci prebali su ga pospremiti pa i nisuga spremali na bal nego na groblje i neznam gdje je tu problem

  • Gatsby 05.04.2009.

    A ja sam odmah posumnjao da je nešto sumnjivo...

  • trešnja 02.04.2009.

    Što ljudi kompliciraju život.Eshumirati tijelo zbog nevažnog detalja,očito je svijetu danas previše dosadno.Važna je njegova duša,a ne tijelo!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare