To je to što me zanima!

Odrezao prijatelju penis nakon što ga je uhvatio sa suprugom

Veterinar je tog kobnog dana bio kod kuće s djecom, dok je njegova supruga trebala ići kod prijateljice koja je nedavno rodila. Njegov prijatelj ju je trebao odvesti tamo
Vidi originalni članak

Ruski veterinar kastrirao je najboljeg prijatelja nakon što ga je ulovio inflagranti sa svojom suprugom.

Vladimir Sidorov (35) iz sela u regiji Tatarstan zatekao je svoju ženu (32) i prijatelja (32) usred seksa te odmah zgrabio nož te prvo izbo prijatelja, a zatim mu odsjekao penis. Zatim je izbo i svoju suprugu. Obje žrtve preminule su na mjestu od zadobivenih ozljeda.

Ubojica je sam pozvao policiju i čekao da dođu po njega, javlja Daily Mail. 

Veterinar je tog kobnog dana bio kod kuće s djecom, dok je njegova supruga trebala ići kod prijateljice koja je nedavno rodila. Njegov prijatelj ju je trebao odvesti tamo, no Sidorov je postao sumnjičav kad se nije javljao na telefon.

Otišao je do njegove kuće i tamo ih zatekao u ljubavnom klinču. Izvadio je nož i oboje ih ubio, piše u policijskom izvješću.


 

Idi na 24sata

Komentari 126

  • tost 05.11.2016.

    vrati se branitelj sa terena te zatekne suprugu sa kučnim prijateljem gole u krevetu, kaže pajdi mi više nismo prijatelji a ti ženo to više nemoj raditi, riješio borac sve u par riječi na kulturan način a ne kao oni nasilnici.

  • Kentaćit 04.11.2016.

    Ja mislim da to jednostavno nije u redu.

  • merida_1 04.11.2016.

    Glupače,kad to neznaju radit" incognito"!

Komentiraj...
Vidi sve komentare