To je to što me zanima!

Odrezao si penis kako ga ne bi izručili u Kazahstan

Kazahstanac, koji je već 'odležao' više od šest godina u španjolskom zatvoru, uspio je sakriti nož od policajaca. Izvadio ga je i odrezao si penis...
Vidi originalni članak

Neimenovani Kazahstanac (52) odrezao si je penis na madridskom aerodromu Barajas kako ga ne bi isporučili u rodnu zemlju na izdržavanje zatvorske kazne. Ne zna se kako je uspio sakriti nož od policajaca, piše El Pais. Muškarac je već odležao jednu kaznu od pet godina i drugu od 17 mjeseci u španjolskom zatvoru Valdemoro zbog maltretiranja žene i ilegalnog boravka u zemlji. U Kazahstanu ga čeka suđenje za drugi zločin koji je tamo počinio. Iako je bio pod pratnjom, odjednom je izvukao nož i odrezao si većinu spolnog organa. Odmah su ga odveli u bolnicu gdje se oporavlja uz policijski nadzor.
- Rijetkost je da se zatvorenici ozljeđuju kako ih ne bi izručili, ali očito je tamo puno gora situacija nego u španjolskim zatvorima - rekao je policijski izvor. Drugi zatvorenik progutao je čašu varikine, nekoliko dana ranije, kako ga ne bi izručili. U posljednjih nekoliko dana Španjolci su izručili dosta stranih zatvorenika kako bi smanjili statistiku u pretrpanim zatvorima.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • lula74 28.08.2010.

    a nes ti stvari!

  • gunnerfan2521994 28.08.2010.

    a sto je s jajima...

Komentiraj...
Vidi sve komentare