To je to što me zanima!

Odrezao ženi glavu jer mu je rekla da je loš u krevetu

Policija je uhitila bivšeg komandosa. Nakon seksa žena mu je rekla da su svi partneri prije bili mnogo bolji. Obezglavio ju je i bacio kroz balkon
Vidi originalni članak

Policija je u Ukrajini uhitila bivšeg komandosa koji je brutalno ubio suprugu, piše ruska Pravda. Nakon seksa mužu je rekla da je imala mnogo partnera prije njega i kako  joj je seks s drugim muškarcima bio puno bolji i zanimljivij nego s njimi. Pobjesnio je na primjedbu. Napao ju je i odrezao joj glavu. Tijelo je bacio s balkona apartmana u kojem su bili.
- Ideja da se ženu obezglavi ne dolazi nikome slučajno - komentirali su iz policije. Komandos je služio na mnogim bojištima, uključujući i Kavkaz, gdje je čuo stravične priče muslimanskih ratnika. Jedna od njih je i kako su ti ratnici nevjerne žene obezglavljivali. Morat će proći psihijatrijska ispitivanja.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • svi_smo_doma 05.05.2009.

    Možeš gurnuti nekog kroz vrata, baciti niz stube, ALI ispravno je: s balkona, eventualno preko ograde - ovo je kao da čitam uradak nekog osnovnoškolca...

  • kalimeroNa2 05.05.2009.

    Prvo mora proci psihijatrijska vjestacenja...Da se ustanovi kako je poremecen??? Slava kinezima - metak u glavu i racun familiji!

  • classic 04.05.2009.

    Al pazite slučaj je od 31.3.2009. sta 2.mj da dolazi informacija od Rusije do Hrvatske.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare