To je to što me zanima!

Oduzeli mu vozačku, a on opet vozio pijan i to s 2,16 promila

Nadležni sud izrekao mu je kaznu zatvora u trajanju od 60 dana i zaštitnu mjeru zabrane upravljanja motornim vozilom „B“ kategorije u trajanju od 18 mjeseci
Vidi originalni članak

Višestruki počinitelj prekršaja (67) tzv. recidivist u nedjelju je zbog počinjenih prekršaja u prometu uz optužni prijedlog doveden na nadležni Općinski sud.

Naime, 67-godišnjaka je policija u subotu zaustavila u Mračinu na području općine Netretić te utvrdila da je upravljao osobnim automobilom karlovačkih registarskih oznaka pod utjecajem alkohola od 2,16 promila i za vrijeme dok mu je vozačka dozvola oduzeta.

 - Nadležni sud izrekao mu je kaznu zatvora u trajanju od 60 dana i zaštitnu mjeru zabrane upravljanja motornim vozilom „B“ kategorije u trajanju od 18 mjeseci - kažu u policiji.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 21.12.2020.

    Svaka čast na kazni , da je vozio trezan bez dozvole onda bi bila pretjerana kazna . Kada će Horvatinčić odraditi u zatvoru svoju kaznu ??

  • Eldorado1990 21.12.2020.

    Ne kazem da ne treba u zatvor ali ajd da budemo svi ravnopravni,Horvatinčić ubije 4 osobe i ne provede dan u zatvoru,ponekad mi se cini da je Hrvatska samo jedna humoristicna serija

Komentiraj...
Vidi sve komentare