To je to što me zanima!

Odvjetnicu tražili godinu dana: Zgodna, uspješna i - kriminalka

Luana de Almeida Domingos (32), bivša TV voditeljica i odvjetnica je, sumnja se prenosila informacije iz zatvora dilerima na ulici. Za njom je bila raspisana tjeralica
Vidi originalni članak

Ona je zgodna, uspješna, ali je i kriminalka. Luana de Almeida Domingos (32) iz Brazila nedavno je uhićena. Sumnja se da su ovoj bivšoj TV voditeljici i odvjetnici narkobosovi u zatvoru davali informacije koje je ona prenosila dilerima na ulici. Na tjeralici je od studenog 2016. godine. Prije toga tražili su ju godinu dana.

Nudili su i oko 100.800 kuna za informaciju o njoj. Uhvaćena je u akciji hvatanja korumpiranih odvjetnika. Domingos je navodno radila za kartel imena „First Command of the Capital“. Istražitelji su ju našli dok se odmarala u resortu na otoku Ilhabela. Ovaj tjedan trebala bi se naći na sudu i odgovarati za pranje novca i kaznena djela vezana uz drogu, piše The Sun.

Luana de Almeida Domingos niječe sve optužbe i tvrdi da je ona žrtva. Između 2012. i 2015. godine radila je za televiziju u Sao Paulu. Studirala je pravo te je radila kao odvjetnica. U akciji je uhićeno više od 50 odvjetnika. 

Idi na 24sata

Komentari 21

  • Leonards_1 08.07.2017.

    Tko još nezna da su večina odvjetnika "zakonski kriminalci " dokazano !!

  • žaba davi rodu 07.07.2017.

    Imali bi strazari sta da karaju

  • sol 07.07.2017.

    Zgodna!

Komentiraj...
Vidi sve komentare