To je to što me zanima!

Odvjetnik Darko Zadro je za vrijeme ubojstva bio neubrojiv

Odvjetnik, navodi zagrebačko tužiteljstvo, nije bio sposoban shvatiti značenje svojih postupaka ni vladati svojom voljom. U kladionici je ubio Jakšu Denicha (32)
Vidi originalni članak

Protiv odvjetnika Darka Zadre (47) podnesena je optužnica zbog ubojstva Jakše Denicha (32) u kladionici Fortuna na zagrebačkoj Trešnjevci, ugrožavanja života dviju osoba te posjedovanja 3,27 grama kokaina, nađenih kod njega dan nakon ubojstva.

Zadro se tereti da je 14. rujna u 12.24 sati, u neubrojivom stanju, u kokainskoj psihozi, ušao u kladionicu u Trakošćanskoj 2 te iz revolvera ubio Denicha, koji je ispunjavao listić. Ugrozio je život jedne zaposlenice te dostavljača robe, kojega je okrznuo hitac po ruci, a koji su bili u kladionici.

Zadro, navodi zagrebačko tužiteljstvo, nije bio sposoban shvatiti značenje svojih postupaka ni vladati svojom voljom.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • user_137152 01.12.2011.

    Žalosno je da u ovoj državi koja grca od korupcijskih afera odvjetnika s dobrim vezama i poznanstvima u pravosuđu će najvjerovatnije osloboditi ili uvjetno osuditi za ubojstvo zbog "neubrojivosti".

  • Ivo Lola Ribar 01.12.2011.

    dakle, mjesec dana jankomira i doma? krasno!

  • zendraCRO 01.12.2011.

    uhuu super, znači kad se napijem i napravim dar mar sa autom, necu u zatvor i necu dobiti kaznu zato jer sam bio neubrojiv ( kao i svaki put dok se napijem ) eh da i još cu tuziti drzavu za klevetvu i traziti odštetu jer ce oni reci da sam to namjerno napravio

Komentiraj...
Vidi sve komentare