To je to što me zanima!

Odvjetnik M. Matić: Žao mi je ministra što se upustio u ovo

Slijedi žalba druge strane i vijeće će odlučivati o žalbi, ali ne vjerujem da bi itko drugi podlegao bilo kakvom pritisku, rekao je u subotu Mamićev odvjetnik Matić
Vidi originalni članak

Apsolutno smo zadovoljni odlukom, i vi morate biti zadovoljni. I svi mi, jer konačno znamo kakav je redoslijed i koja pravila vrijede. To su pravila pravne države i to tako mora biti, rekao je u subotu navečer Mate Matić, Mamićev odvjetnik, nakon što je njegov klijent pušten da se brani sa slobode. Matić je dodao da je sutkinja istrage osoba koja nije podlegla nikakvim pritiscima i da je ona izuzetan pravnik te da je to i pokazala svojom hrabrošću da donese jedinu moguću odluku.

- Slijedi žalba druge strane i vijeće će odlučivati o žalbi, ali ne vjerujem da bi itko drugi podlegao bilo kakvom pritisku - rekao je Matić. Ponovio je da je ovo pravedna odluka i rekao da vjeruje da bi takva mogla i ostati.

- Vodit će se postupak, utvrđivati okolnosti, namjere, ideje što se reklo, a što ne - istakao je Matić. Odvjetnik je rekao kako postoje elementi djela koje oni stavljaju na teret ali to nema veze s oduzimanjem slobode Mamiću jer je sloboda nešto što mora imati posebne vrijednosti.

Kratko se osvrnuo na ministra Željka Jovanovića.

- Žao mi je samo ministra što se upustio u ovo. Mislim da nije bio svjestan i da to ne bi ponovio - zaključio je Matić.

Idi na 24sata

Komentari 142

  • liliana 18.03.2013.

    Da nije u pitanju ministar da li bi za običnog čovjeka pravna država bila tako agilna?

  • doora 17.03.2013.

    koja glupa izjava---ovo je isto kao i sa sanadareom---okrivi druge za svoja ---s*anja

  • Mladen Matanic 17.03.2013.

    Ja ne kužim ljude nije tu u pitanju Mamić i dali on ima nekih repova u pitanju da se to djelo htjelo kvalificirati kao napad na državu na jedan cijeli narod,bio je u biti sukob koji traje mjesecima između Jovanovića i Mamića koji se u demokratskim državama rješava privatnom tužbom ili prekršajnom prijavom pa nije on Tito da više nitko ništa ne smije reći.Tkoo kaže da sutra neće nas koji komentiramo na fejsu hapsiti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare