To je to što me zanima!

Odvjetnik: Nizozemac je pao i ozlijedio se, nisu ga cipelarili

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Jednom ga je udario šakom, ali je nezgodno pao i udario glavom o kamen. 'Mali' je sve priznao na policiji i pustili su ga nakon ispitivanja, rekao je vlasnik restorana
Vidi originalni članak

Policija još uvijek utvrđuje okolnosti fizičkog obračuna konobara s gostom na terasi porečkog restorana Bijeli san. Nizozemac Michael Rolleman (38)  završio je u nedjelju na KBC-u Sušak s teškim ozljedama: slomljenom vilicom, napuknućem nosa i otvorenom ranom na glavi. Zbog prijeloma donje čeljusti, Michael Rolleman dva je puta operiran i hospitaliziran na Klinici za maksilofacijalnu kirurgiju te se oporavlja.  

Krešimir Krsnik, poznati zagrebački odvjetnik, rekao je za tportal da je preuzeo obranu direktora i konobara Hajdina Bilalija (23) protiv kojeg je policija podnijela kaznenu prijavu za nanošenje teških tjelesnih ozljeda

'Za sukob su potrebne dvije strane'

- Obitelj Bilali izražava žaljenje. Iskreno se ispričavaju zbog incidenta, žao im je što je do toga došlo i to doživljavaju kao veliku sramotu. Složit ćete se sa mnom da su za sukob potrebne dvije strane i što se točno dogodilo, utvrdit će se na sudu, no osjećaju se moralno odgovornima i podmirit će troškove liječenja ozlijeđenog nizozemskog gosta - kazao je Krsnik.

'Nije bio cipelaren niti je zadobio udarce bokserom'

Odvjetnik Krsnik tvrdi da 'Nizozemac nakon pada na tlo nije bio cipelaren niti je zadobio udarce bokserom'.

- Jučer sam bio u Poreču. Čuo sam od više ljudi da je Nizozemac u naguravanju pao i pritom zadobio te ozljede. Pošto se žalio da čeka, došao je do njega jedan od braće i rekao mu da ne mora ništa platiti. Mali to, valjda, nije čuo i kad su odlazili krenuo je za njima. Nizozemac ga je gurnuo, a ovaj je njega - kaže Bilalijev odvjetnik. 

'Odjeća svih konobara je na forenzičkom ispitivanju'

- Policija je razgovarala sa svima, a uzeli su i odjeću od svih konobara. To je sada na forenzici - kazao je Krsnik. Bilalijev odvjetnik uvjeren je da će forenzički nalazi pokazati da je nizozemski gost teške ozljede glave zadobio pri padu na antički kameni pločnik trga ispred restorana, a ne od boksera i cipelarenja.

Vlasnik restorana: 'Mali je sve priznao i pustili su ga nakon ispitivanja'

Hajdar Bilali, vlasnik restorana Bijeli san u Poreču, u kojem je napadnut nizozemski turist rekao je ranije da nije istina da je konobar imao bokser te da drugi konobari nisu sudjelovali u premlaćivanju 

-  Ma kakav bokser, kakvo cipelarenje? Večera je kasnila jer je bila velika gužva, ispričavali smo se gostima, ali mu je ipak stigla. Već su počeli jesti. Nizozemac je bio vulgaran i zamolio sam ga da ode, rekao sam mu da ništa ne mora platiti. Međutim, on je počeo govoriti svim ostalim turistima Nizozemcima da odu i ne plate, napravio je scenu. On je prvi udario „malog“, a on mu je vratio. Jednom ga je udario šakom, ali je nezgodno pao i udario glavom o kamen. To se uopće nije dogodilo u restoranu nego vani, na trgu. 'Mali' je sve priznao na policiji i pustili su ga nakon ispitivanja - rekao je Hajdar Bilali za Jutarnji list.

Idi na 24sata

Komentari 285

  • antinacionalist 26.07.2014.

    odvjetnik koji živi od prljavog novca, hulju pitati kaj on misli, teška gamad

  • 25.07.2014.

    Jedan od direktnih razloga za ovaj nemili događaj, osim ludosti konobara-nasilnika, je što Hrvatska obala nema kapaciteta za prihvat tolikog broja turista, nema infrastrukturu, nema dovoljno restorana, kafića, uređenih plaža, dućana. Trebali bi uvesti kvotu turista pa nitko ne bi čekao na hranu ili mjesto za ručnik.

  • 25.07.2014.

    Nadam se da će i odvjetnik dobiti kaznu i da će ga izbaciti iz komore za takve laži

Komentiraj...
Vidi sve komentare