To je to što me zanima!

Odvjetnik smotao joint u listove iz Biblije i Kurana

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Naje... sam!, napisao je odvjetnik na web stranici nakon što je saznao da će zbog snimke na kojoj spaljuje listove svetih knjiga možda dobiti otkaz
Vidi originalni članak

Australski odvjetnik i ateist Alex Stewart iz Brisbanea snimio se kako puši joint smotan u listove iz Biblije i Kurana. Sada će vjerojatno ostati bez posla na sveučilištu Queensland. U snimci 'Biblija i Kuran - koji bolje gori?' ateist pali svete knjige i priča kako to nije tako strašno.
- To je samo je.... knjiga. Koga briga! Bitno je ono u što vjerujete. Ako će vas ovo naljutiti, onda shvaćate život preozbiljno - rekao je Alex. Dekan Peter Coaldrake nije se složio. Rekao je kako sveućilište ne odobrava uništavanje religioznih predmeta.
- Duboko smo nesretni i razočarani zbog incidenta -  rekao je profesor Coaldrake. Stewart, koji je asistent organizatora grupe ateista iz Brisbanea, napisao je na web stranici 'Mislim da ću zbog ovoga izgubiti posao. Naje... sam!'. Predsjednik australskog islamskog vijeća Ikebal Patel osudio je video snimku. Predsjednik australske islamske zajednice šeik Muhammad Wahid rekao je kako je na sveučilištu da odluči što će napraviti. Policija istražuje slučaj.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • pitur 13.09.2010.

    Nevjernici kao on ne znaju nista cjenit pa ga boli briga cija je knjiga krscanska ili muslimanska,ovo je jednostavno receno:skolovana ateisticka budala....A i ostale ateiste ne volim jer svako malo negiraju Religiju moju katolicku a tako i muslimansku i ostale vjere,meni osobno ateisti se gade i neka prestanu negirati Bozje postojanje a ako ne viruju neka zadrze to za sebe a ne mene uvjeravat da Bog ne postoji...

  • dejan_sb 13.09.2010.

    A sta bi tek bilo da je travu pusio..

  • modri 13.09.2010.

    ako je ono trava ja sam alien

Komentiraj...
Vidi sve komentare