To je to što me zanima!

Odvjetnik 'U ime obitelji' je gradio na pomorskom dobru

Iako je prije sedam godina od Ministarstva graditeljstva i zaštite okoliša dobio pravomoćni nalog za rušenje objekta na otoku Hvaru, to do danas nije napravio
Vidi originalni članak

Odvjetnik inicijative 'U ime obitelji', Krešimir Planinić u siječnju 2005. počeo je bespravno graditi kuću za odmor  na pomorskom dobru u uvali Sinjava na otoku Hvaru, piše Jutarnji list. Iako je prije sedam godina od Ministarstva graditeljstva i zaštite okoliša dobio pravomoćni nalog za rušenje, to do danas nije napravio. 

Planinić je u prosincu prošle godine podnio zahtjev za legalizacijom, ali s obzirom da se nedovršena građevina nalazi na pomorskom dobru nijedan zakon to ne može legalizirati. Nakon njega, zahtjev je podnijela i njegova majka, a rješavanje postupka je pri kraju.

Podsjetimo, i predsjednica inicijative 'U ime obitelji' Željka Markić svoju je vilu u Suđurđu na otoku Šipanu nadogradila bez dozvole.

Idi na 24sata

Komentari 285

  • kamen sa srca 29.11.2013.

    Ma više me ne zanima ni rezultat referenduma koji ionako neće ništa promijeniti,nego da se više prekine taj cirkus.Glavna tema svih je samo referendum,upravo ono što su ovi na vrhu i priželjkivali.

  • dimnabomba 29.11.2013.

    Nisam mrzitelj homoseksualaca, niti imam bilo kakvih homoseksualnih sklonosti. Jednostavno sam ono što jesam. I imam svoje mišljenje bez obzira na medijske pompe okrenute u bilo kom smjeru. Svi kojima ovakvi ili suprotni napisi oblikuju mišljenje, neka se malo zamisle sami nad sobom i pogledaju malo dublje u sebe što je pravi razlog zašto su Za ili Protiv i da li je to stvarno njihov stav ili nametnut od strane društva, medija ili nečega drugog. To što udruga "U ime obitelji" zastupa određene stavove, ne znači da trebaju biti povlašteni i da imaju pravo biti izvan zakonskih okvira. Žalosno je da se prljavi veš izvlači samo za vrijeme predizbornih, a sada i predreferendumskih kampanja. Dat ću svoj glas protiv iz jednog prostog razloga, zato što smatram da svi, bez obzira na profil manjine, većine ili udruge kojoj pripadaju, ako drugima ne nanose zlo ili štetu, trebaju imati ista prava. Ne vidim na koji način homo skupine nanose štetu bilo kome. Postojali su prije, postoje sada, a i postojat će dok bude čovječanstva. Razlog zbog kojeg postoje ne trudim se saznati, o tome vodi brigu nešto izvan granica ljudskog razumijevanja.

  • deda62 28.11.2013.

    ja idem na izbore i glasaču ZA,ali ne radi Markičke i odvjetnika,ili nekog trečeg već zato što ie to moje mišljenje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare