To je to što me zanima!

Odvjetniku Hajduka zapalili su Mercedes: Srećom nije strašno

Ništa se strašno nije dogodilo. Radi se o manjem oštećenju, malo se skinula boja. Zanemarivo. Auto je u voznom stanju, a policija je pozvana radi osiguranja, rekao je Kasalo za Dalmatinski Portal
Vidi originalni članak

Odvjetniku Tomislavu Kasalu netko je večeras podmetnuo požar pod automobil. Dogodilo se to dok je bio s društvom u jednom restoranu u Stobreču. Brzo je reagirao vlasnik objekta i odmah ugasio vatru, piše Dalmatinski Portal.

Policija je oko 22 sata zaprimila dojavu o požaru, a prisutni ljudi primijetili su da se dvije sumnjive osobe udaljavaju s parkinga na kojem je planuo Kasalov Mercedes.

- Ništa se strašno nije dogodilo. Radi se o manjem oštećenju, malo se skinula boja. Zanemarivo. Auto je u voznom stanju, a policija je pozvana radi osiguranja - rekao je Kasalo za Dalmatinski Portal.

U tijeku je kriminalističko istraživanje, a napravit će se i očevid.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • Dmitar1 22.05.2020.

    Paljevina u Splitu br. 867. svi znaju tko pali - počinitelj nepoznat. Kako to, kako to ? Potrebno je temeljito deratizirati policiju i sudstvo u Splitu i Županiji. TEMELJITO Država mora reagirati !

  • 22.05.2020.

    Torcida je opasna organizacija koja upravlja klubom. Zato svi pošteni koji nisu htjeli pognuti glavu, moraju ići, žele ići, idu ili će otići kad iznutra shvate što se događa.

  • jo2hn8ny 22.05.2020.

    Zar i ti nisi platio članarinu?

Komentiraj...
Vidi sve komentare