To je to što me zanima!

Odvozili su svoje: Put je lakši uz zvukove klapa i tamburaša

Od sjevera do juga: Kolindi Grabar Kitarović i Ivi Josipoviću autobus je u kampanji postao drugi dom. Najam Kolindinog autobusa je stajao 65.000 kuna plus gorivo
Vidi originalni članak

U borbi za glasove birača diljem zemlje predsjedničkim kandidatima autobusi su zamijenili njihove urede. U tom vremenu autobus im je bio drugi dom.

Crobus "Zora", kojim se vozio tim na čelu s Kolindom Grabar Kitarović, bio je opremljen mini kuhinjom s aparatom za kavu, toaletom, radnim stolovima i svom potrebnom komunikacijskom tehnologijom. Bez PDV-a najam autobusa stajao ih je 65.000 kuna, a tome treba pridodati još i troškove goriva te cestarinu. Autobus je nov i kvarova nisu imali. No manje nezgode ipak nisu izostale.

Tijekom prve vožnje izletjela je ladica iz kuhinje u kojoj su bile staklene čaše i nekoliko ih se razbilo. Ladicu su poslije blokirali pa se problem nije ponavljao. Za piće su koristili plastične čaše. U jednom od zavoja "lakše je stradao" i aparat za kavu koji je pao na pod. Sklopili su ga i kave su mogli normalno kuhati iako je to bilo vrlo rijetko. U autobusu je vladala radna atmosfera, a zapjevalo se u večernjim satima nakon povratka u Zagreb. Spavanja tijekom puta nije bilo, ali bilo je onih koji su znali zadrijemati nekoliko minuta.

Iz izbornog stožera Ive Josipovića nisu naveli troškove najma autobusa, a rekli su nam kako će svi troškovi putovanja biti prikazani u završnom izvješću. Atmosfera u autobusu je bila vrlo radna i uglavnom pozitivno nabijena, osim kad se trebalo utvrditi čiji je punjač za mobitel ili laptop te tko će prvi doći do struje.

Idi na 24sata

Komentari 241

  • zeh 09.01.2015.

    Toliko o štednji. Još se Kitarović pobrinula da ima i bolja sjedala i da se fino nazdravlja.....hehe....sramota, jad i tuga

  • chill27 09.01.2015.

    Oj Hrvatska mati, nemoj tugovati. Zovi, samo zovi, svi će sokolovi Za te život dati. Srijem, Banat i Bačka, tri srca junačka! Herceg-Bosna, Lika, to je naša dika! Dalma, Kvarner, Istra, slobodno nek blista! Za mir, za slobodu, Hrvatskom narodu, Život ćemo dati! 2 je 1...1 je nista!!!

  • tp994 09.01.2015.

    Iskreno nakon ovih komentara i opcenito kada vidim mentalitet danasnjih ljudi iskreno jedva cekam povratak "velikog" HDZ-a na vlast. I to ne zbog toga sto sam ja simpatizer njih jer to niti sam ikad bila niti cu biti. Nego da nam pokradu ono malo sto nam je ostalo jer nazalost nas narod treba biti skroz na dnu da uvidi neke stvari. Drugog rjesenja nema! Ova vlada takoder ima ogromno puno gresaka, a greska pri vrhu je Zoran Milanovic, ali dao Bog u kojeg vjerujem da nam ovi presveti HDZovci i gace odnesu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare