To je to što me zanima!

Oglasila se policija o incidentu u klubu u Karlovcu: Konobarica je kriva za plamen, u pritvoru je

Više ljudi je opečeno zbog nestručnog rukovanja alkoholnim pićima 23-godišnje konobarice, koja je željela postići efekt zapaljenja na šanku, no vatra sa šanka je zahvatila nekoliko osoba
Vidi originalni članak

Karlovačka policija je do sada provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrdila da su četiri osobe koje su teško, a tri lakše ozlijeđene opeklinama u nedjelju oko 2,30 sati u jednom disko klubu, stradale zbog nestručnog rukovanja alkoholnim pićima 23-godišnje konobarice, koja je željela postići efekt zapaljenja na šanku, no vatra sa šanka je zahvatila nekoliko osoba.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Djevojku (23) terete da je počinila kazneno djelo Dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom u vezi kaznenog djela Teška kaznena djela protiv opće sigurnosti.

Predana je pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava podnijeta nadležnom državnom odvjetništvu, objavila je policija.

HOROR U KARLOVCU 'Konobarica je palila šank pa nas sve zapalila! Eksplodirala je boca pića, gorjela mi je kosa'

Također, u vezi navedenog događaja obaviještene su i nadležne inspekcijske službe u cilju poduzimanja eventualnih mjera iz njihove nadležnosti. Slijedi daljnje kriminalističko istraživanje u cilju utvrđivanja svih okolnosti nastanka ovog događaja.

Disko klub u kojem se nesreća dogodila, objavio je ispriku gostima i ponudio pomoć ozlijeđenima i onima koji su na drugi način oštećeni.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Tiranosaurus 25.03.2024.

    A kaj dela konobarica u pritvoru?? Ne vjerujem da je to bila njena ideja za tako nešto. U pritvoru bi trebal vlasnik..a ne konobvarica.

  • DadoDavor 25.03.2024.

    Nikad gazde nisu krivi

Komentiraj...
Vidi sve komentare