To je to što me zanima!

Oglasio se Milanović: 'Želim da budemo moćna i vedra nacija!'

U jednoj od prvih objava nakon pobjede na predsjedničkim izborima, Zoran Milanović zahvalio se 'na svim čestitkama koje pristižu zadnjih par dana' uz ogromnu galeriju fotografija...
Vidi originalni članak

Hvala svima. Hvala vam na svim čestitkama koje pristižu zadnjih par dana. Politika je strastven posao, pun ljubavi, katkad i netrpeljivosti, napisao je Zoran Milanović u objavi na Facebooku.

BOLJE KOTIRA OD BERE Zokijev as u rukavu: Mnogi na poziciji šefa SDP-a vide Borzan

- U to sam se davao i dajem se potpuno. Želim da poštujemo različitosti, da budemo jedinstveni u različitosti – jedna mala, ali žilava, moćna i vedra nacija i tako dah po dah, osmjeh po osmjeh, događaj po događaj – polako, ali stalno, neprestano idemo prema boljim rezultatima i prema većem zadovoljstvu ljudi koji žive u Hrvatskoj.

 

Idi na 24sata

Komentari 48

  • 12.01.2020.

    Sto ovaj trkelja...kao da vec nismo bili pocasceni njegovom vlascu. Ja punim zalihe suhomesnatih proizvoda....trebat ce sljedecih godina.

  • čoviksjuga 09.01.2020.

    Sve je to lijepo i krasno rečeno, ali treba početi raditi a tu je već problem. Pa kome se radi !

  • 09.01.2020.

    Milanovicu, Hrvatska je vedra i mocna nacija oduvijek bila, samo ti budi normalan, Fin i pristojan kakva je bila ,Kolinda, sa tvojim dosadasnjim ponasanjem bili smo kabadahije.

Komentiraj...
Vidi sve komentare