To je to što me zanima!

Monstrum koji je zlostavljao kćer na sudu u Srbiji: 'Koristio sam opojne droge i alkohol!'

Nakon saslušanja predložili su da mu se odredi pritvor od 30 dana s obzirom na to da postoji rizik od bijega, utjecaja na svjedoke ili ponavljanja dijela
Vidi originalni članak

Uroš Pašajlić (38), monstrum iz Srbije koji je u zatočeništvu držao i izgladnio kćer danas je saslušan u Beogradu, saznaje Kurir. Tužiteljstvo je navelo kako je osumnjičeni bio u pratnji odvjetnika te poručio kako će se braniti šutnjom.

- Kazao je da je u dužem vremenskom razdoblju koristio opojne droge i alkohol - navodi tužiteljstvo. 

U pritvoru od 30 dana

Nakon saslušanja predložili su da mu se odredi pritvor od 30 dana s obzirom na to da postoji rizik od bijega, utjecaja na svjedoke ili ponavljanja dijela. 

HOROR PRIČA U BEOGRADU Ovo je monstrum iz Srbije koji je kćer izgladnjivao i držao je kao robinju. Doktori plakali u bolnici

Pašajlića se tereti da je u razdoblju od dvije godine bezobzirnim ponašanjem ugrozio kćer i provodio nasilje u obitelji.

- U tijeku istrage utvrdit ćemo je li u njegovim postupcima došlo do djela zapuštanja i zlostavljanja maloljetnice. Uz to ustanovit će se da li je osumnjičeni zlostavljao i partnericu - dodaje tužiteljstvo.

Temeljita istraga

Tijekom istrage ispitat će se i drugi svjedoci koji bi mogli imati dodatna saznanja o zločinu koji je potresao Srbiju, napravit će se i psihičko vještačenje osumnjičenog te sudsko-medicinsko vještačenje tjelesnih povreda. 

HOROR U BEOGRADU Uhitili monstruma iz Srbije, kćer držao kao robinju. Majka curice ga brani: 'Fenomenalan je otac'

Podsjetimo, Uroš je godinama zlostavljao svoju nevjenčanu suprugu, a osmogodišnju kćer držao zatočenu u kadi i izgladnjivao ju je. Ništa se od toga ne bi saznalo da njegova partnerica nije prije nekoliko dana pobjegla iz stana te krvava i prebijena otrčala do policije i sve prijavila. Policija je osmogodišnju djevojčicu našla u jako teškom stanju, na rubu smrti.

Djevojčica je po dolasku u bolnicu bila dehidrirana, izgladnjela i zapuštena. Kad su je dežurni liječnici vidjeli, zaplakali su, prenosi Kurir. Uhićen je 28. ožujka dok je bio u bijegu.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • ISEKI 30.03.2023.

    Srbi su najveći monstumi na svijetu, kad već ovako šta rade vlastitoj djeci, šta bi tek tuđoj djeci bili u stanju napraviti

  • Plavusa 13 Pink G 30.03.2023.

    Tim gore mamlaze! Trebalo bi ga kazniti po onoj...oko za oko, zub za zub. Vidim ni mater nije nista bolja.

  • Vlad 30.03.2023.

    Najgore je to što njegova bivša žena, MAJKA djeteta ga brani i izjavljuje kako je on brižan otac i optužuje partnericu koja ga je prijavila. za sve što se dešavalo. O njoj govori njeno odricanje od skrbi nad kćeri i sad kad se sve otkrilo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare