To je to što me zanima!

Ogorčena zbog duga: Prodaje bubreg u oglasu za 100.000 kn

Inače bih ga donirala, ali zbilja zbilja zbilja trebam lovu, stoji u oglasu. Na kraju, uz pravi broj telefona, stoji i da se uplate vrše isključivo u Hypo Alpe Adria banci...
Vidi originalni članak

Prodajem bubreg, u dobrom stanju, kao nov, '88 godište. Krvna grupa AB (Rh+), glasi oglas koji je u petak navečer osvanuo na oglasniku njuškalo.hr. Studentica iz Pule tvrdi kako su joj u četvrtak ukrali auto te da njezina obitelj ima stambeni kredit u švicarcima i da joj je brat nezaposlen. Imaju dugove za režije, a treba platiti i studij.

- Inače bih ga donirala, ali zbilja zbilja zbilja trebam lovu - stoji u oglasu. Na kraju, uz pravi broj telefona, stoji i da se uplate vrše isključivo u Hypo - Alpe - Adria Bank te da se za ostale informacije može obratiti državnom vrhu.

Uspjeli smo dobiti na telefon 25-godišnju djevojku, koja je objavila oglas. Tvrdi da je očajna jer joj majka i očuh nemaju dovoljno velika primanja, a dugovi koje su napravili sežu i do 120 tisuća eura. Njezin 21-godišnji brat ne može naći posao, a ona studira u Rijeci. Ipak, istaknula je kako organ ne bi prodala, već da je oglas objavila iz revolta.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • štefek 03.09.2011.

    Glupi naj Glupi i to može biti samo u istri 120 000 euro dug malo morgen i ondo uplata vrši samo u Hypo

  • zelot 03.09.2011.

    Što studira? Menađment za 30 somova godišnje?

  • outrager 03.09.2011.

    fejk

Komentiraj...
Vidi sve komentare