To je to što me zanima!

Ogradio prostor za crkvu na Savici, a sada tu ogradu ruši

Šetao sam psa i iznenadio se ugledavši djelatnike Zrinjevca kako miču Bandićevu ogradu, a postavio ju je tek nedavno, rekao nam je čitatelj Guido Hornik...
Vidi originalni članak

Šetao sam psa i iznenadio se ugledavši djelatnike Zrinjevca kako miču Bandićevu ogradu, a postavio ju je tek nedavno, rekao je čitatelj Guido Hornik. Dodao je kako je bijesan što sve ide preko leđa poreznih obveznika grada Zagreba.

- Na naš račun su ovi isti djelatnici prije nekoliko dana novu lokaciju na Savici na kojoj bi se trebala graditi crkva ogradili plastificiranom žičanom ogradom. Postavili su i malu trafostanicu. Sve to naredio je gradonačelnik kako bi prije svoje izborne kampanje prostor predočio građanima Savice i Zagreba. Sad se očito predomislio i odustao od svega - tvrdi Hornik.

Kako bismo doznali koji je točan razlog uklanjanja ograde na zagrebačkoj Savici, poslali smo upit Gradu Zagrebu. Do zaključenja ovog broja nisu nam poslali odgovor.

Podsjetimo, nakon što je Ministarstvo graditeljstva poništilo lokacijsku dozvolu Grada Zagreba za gradnju crkve blaženog Alojzija Stepinca u parku na Trnjanskoj Savici, gradonačelnik Milan Bandić pronašao je novu lokaciju u blizini. Početkom ožujka rekao je da čeka odgovor Kaptola te kako se nada da će pristati na novu lokaciju jer, po njemu, nema bolje pozicije.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Jersey 26.03.2017.

    Opet crkva ...😁

  • 24.03.2017.

    Biraju gradonačelnika, a popaji im sve diktiraju..... Ma.....!

  • Arufasnug 24.03.2017.

    Gradite radije džamiju trebat će prije nego crkva

Komentiraj...
Vidi sve komentare