To je to što me zanima!

Ogroman požar zahvatio dva nebodera: 'Sve smo izgubili'

Veliki požar zahvatio je u ponedjeljak najmanje dva nebodera u stambenom kompleksu od 12 nebodera u gradu Ajmanu u Ujedinjenim Arapskim Emiratima
Vidi originalni članak

Veliki požar zahvatio je u ponedjeljak najmanje dva nebodera u stambenom kompleksu od 12 nebodera u gradu Ajmanu u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Stanari su evakuirani na sigurno, pišu lokalni mediji. Neki od njih kažu da su sve izgubili.  
- Moj stan je potpuno izgorio - kazao je drugi stanar brišući suze. - Izgubio sam sve uključujući i dokumente, a nemam više gdje živjeti - dodao je. 

Idi na 24sata

Komentari 111

  • milky3 30.03.2016.

    sredit ce to seici za cas nije meni njih zao, zao je meni mene

  • Prva Proleterska 29.03.2016.

    Ovdje je problem taj , što ti nepismene beduine ne možeš naućiti tehnici i opasnosti od te tehnike . Arapi kupe i boli njih, kako će to upotrebljavati , bar one koji imaju , da si kupe ovakve stanove . Za njih rade svi drugi i oni su nesposobni niti upućeni u dio , koji se zove protupožarna i zaštita na radu ! To ti je isto , ko kad ćitaš starici od 90g pukla plinska boca ! Ova naša je dementna , a oni tamo nikad pametni nisu ni bili !

  • -wakeTfUp- 29.03.2016.

    evpo mi sve suza suzu sustiže:)))) ček ,ček da lice i oči obrišem ,u usta mi suze cijede:) hahahahaha. buuuhu ,"sve smo izgubiJi ,sve" :(((((((((((:(((((((((

Komentiraj...
Vidi sve komentare