To je to što me zanima!

Velike gužve na autocesti: Kod Lučkog kolona od 4 kilometra

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Na zagrebačkoj obilaznici zbog vrlo gustog prometa vozi se usporeno iz smjera Jankomira i Buzina u smjeru Lučkog te iz smjera Lučkog u smjeru Ivanje Reke
Vidi originalni članak

Gužve na pravcima prema unutrašnjosti i moru započele su već u prvim satima petka. Kolone automobila slijevaju se hrvatskim cestama što svjedoči i kolona pred naplatom postajom Lučko koja je, u smjeru Zagreba, duga oko 4 kilometra . U obrnutom smjeru kolona je oko 500 metara.

POGLEDAJTE VIDEO :

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na zagrebačkoj obilaznici (A3) zbog vrlo gustog prometa vozi se usporeno iz smjera Jankomira i Buzina u smjeru naplatne postaje Lučko te iz smjera čvora Lučko u smjeru čvora Ivanja Reka. Molimo vozače za strpljenje, javlja HAK .

Zbog jakog vjetra na dionici autoceste A7 Draga-Šmrika te dionici Jadranske magistrale (DC8) Senj-Karlobag zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupinu vozila), dok je na dionicama Jadranske magistrale (DC8) Bakar-Senj i Karlobag-Sveta Marija Magdalena dodatno zabrana za dostavna vozila i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupinu vozila).

Jak vjetar usporava promet na autocesti A1 između južnog portala tunela Svetoga Roka i vijadukta Božići, A6 Rijeka-Zagreb između Kikovice i tunela Tuhobić te na riječkoj obilaznici (A7) na mostu Rječina. Vozi se uz ograničenje brzine, no autoceste su otvorene za sve skupine vozila.

Na važnijim cestovnim pravcima promet je srednje gust, a pojačan na autocesti A1 između Zagreba i Bosiljeva te tunela Sveti Rok i čvora Posedarje, A3 Bregana-Lipovac, Istarskom ipsilonu, A7 Sveti Kuzam-Šmrika, Ličkoj magistrali (DC1), Krčkom mostu, zagrebačkoj (A3) i riječkoj (A7) obilaznici.

Idi na 24sata

Komentari 53

  • stric Bedanec 01.08.2015.

    Za sve je kriv Todorić pustio je blagajnice na more i eto nam kolona.

  • Lalala5 31.07.2015.

    Ali su u điru sad teorije zavjere oko gužvi? Jedna od normalnih stvari je stvaranje gužve u sezonama!

  • cudak 1 31.07.2015.

    postavljam si pitanje gdje je ta silna lova od turizma i cestarina a lova nije u beogradu

Komentiraj...
Vidi sve komentare