To je to što me zanima!

Ogulin: Urušila se cesta, rupa duboka četiri metra

Rupa je označena i taj dio ceste je zatvoren za promet. Za sanaciju rupe potrebno je 30 kubika materijala, kažu u poduzeću Ceste iz Karlovca
Vidi originalni članak

Ulica je vrlo prometna i prava je sreća da nitko nije nastradao, rekao je naš čitatelj koji je fotografiju snimio u utorak oko 13 sati na Novoj cesti u Ogulinu koja je lani rekonstruirana.
- Slučajno sam tuda prolazio i vidio rupu. To je zapravo provalija široka dva i duboka četiri metra - kaže čitatelj, koji je želio ostati anoniman. U Cestama Karlovac kažu da se cesta urušila zbog podljevanja vode te da je kvar u utorak djelomično saniran.
- Zbog puknuća vodovodnih cijevi jedna kuća je ostala bez vode. U srijedu ćemo promijeniti još dvije cijevi, armaturu i betonirati. Za rupu ćemo trebati barem 30 kubika materijala - kažu u Cestama Karlovac.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • sined 09.01.2008.

    idessssssss

  • entoni 09.01.2008.

    Po Zagrebu ima velikih ničim označenih rupa, pa mi smo posebno invalidan narod dok netko ozbiljno ne strada koga briga i tada je upitno tko je stradao....

  • Hacker-ri 08.01.2008.

    1. Rupa je oznacena cime? na slici nema niceg da je oznacena? 2. jel to gradila SKLADGRADNJA? :) lol... Kad cemo pocet ceste gradit sa ljudima kojima je to posao, a ne sa rodacicma ministara i blizim i daljnjim rodovima?

Komentiraj...
Vidi sve komentare