To je to što me zanima!

'Ogulio' umjetnu travu s dva terena radi duga od 153.000 kn

Mirko Blažević je ovršno došao do 2000 četvornih metara umjetne trave s dva malonogometna terena u Vinkovcima u vlasništvu njegova dužnika Damira Čilića
Vidi originalni članak

Zbog nenaplaćenih 153.000 kuna, Mirko Blažević je u ponedjeljak ovršno došao do 2000 četvornih metara umjetne trave s dva malonogometna terena u Vinkovcima u vlasništvu njegova dužnika Damira Čilića iz tvrtke Sport klub.

Ovrsi je prethodio sudski postupak u kojem je Blažević tražio naplatu 153.000 kuna stolarije koju je njegova tvrtka napravila za sportske objekte u Čilićevom vlasništvu. Međutim, Čilić je tvrdio da nije dužan ništa, jer je spomenuti iznos trebala platiti građevinska tvrtka koja je bila glavni izvođač radova na njegovom sportskom centru, a kojoj je on sve – platio.

- Najveći dio sportskog centra izgrađen je kreditom HBOR-a u iznosu od tri milijuna kuna, a uvjet je bio i da HBOR novac uplaćuje glavnom izvođaču radova. To se u konačnici i dogodilo, no problem je nastao u trenutku kada glavni izvođač nije platio stolariju Blaževiću, koji je uvidjevši da se od njega neće naplatiti, krenuo na mene i evo sada mi rade ovrhu za nešto što sam zapravo platio. To dovoljno govori o našem pravnom sustavu – rekao je Čilić. 

Inače, prošle godine je Čilićev sportski centar bio u središtu pozornosti zbog velike tragedije u kojoj je stradao njegov otac. Naime, orkanski vjetar je bio podigao balon kojim su bili pokriveni tereni te skupa s balonom odbacio i njegova oca 200-ak metara dalje. 

Idi na 24sata

Komentari 49

  • SalihIbranović 09.07.2013.

    platio si ti malo sutra svi narucuju bez para treba mu sve uzeti i svima takvima govnarima.....

  • Mima Šiš 08.07.2013.

    Netko nekome oguli kožu, nekome travu.....

  • AntunNikić_1 08.07.2013.

    Ovrhe treba ukinut jel stime se pretjeralo

Komentiraj...
Vidi sve komentare