To je to što me zanima!

'Oko Titovog sefa nema tajni, u njemu je nađeno dosta starina'

U medijima je bilo mnogo neistina, a između ostalog i sam naziv "Titov sef" je netočan. On se službeno zove "depozit 555 Predsjedništva SFRJ, kaže Antić
Vidi originalni članak

Sef Josipa Broza Tita otvoren je prije nekoliko mjeseci. O sefu se često govorilo da "krije tajnu". No Oliver Antić, šef tročlanog povjerenstva predsjednika Srbije, kaže kako oko sefa nema nikakve misterije.

- Povjerenstvo je završilo rad i čekamo nalaz ovlaštenog sudskog vještaka. U medijima je bilo mnogo neistina, a između ostalog i sam naziv "Titov sef" je netočan. On se službeno zove "depozit 555 Predsjedništva SFRJ". Ne mogu otkriti što je u njemu, mogu samo reći da ima dosta starina - rekao je Antić, pišu Novosti. 

Zasad je samo potvrđeno da su u sefu našli vrijednu numizmatičku zbirku te Orden Karađorđeve zvijezde, ukrašen brilijantima, rubinima i smaragdima, koji je pripadao kraljici Mariji. Za stvari iz sefa za koje su utvrdi da su Titova privatna imovina ući će u ostavinsku masu. 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • marnik954 25.07.2013.

    Tito im služi (nekima) samo kada građanima treba odvratiti pažnju sa mnogo bitnijih i važnijh problema u državi.

  • kojlprb 24.07.2013.

    Jedino dugovjećno što je Tile ostavio narodu u amanet je Jovanka

  • mily 24.07.2013.

    di je sef našeg prvog predsjednika?? eee, nema ga! mi smo kapitalistička zemlja i odmah se zna da ono što imam, to je moje i ničije više! privatno je privatno, a ne svačije! oprostite mi, ne mislim samo na tuđmana! privatizacija je pokazala što to znači, moje i ničije više!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare