To je to što me zanima!

Okršaj navijača: BBB-i ih cipelarili i razbili im auto

Na odmorištu Ježevo dvadesetak BBB-a u srijedu navečer je napalo četvoricu 19-godišnjaka iz Sl. Broda. Nakon razbijanja auta pobjegli su autima
Vidi originalni članak

Dvadesetak Bad Blue Boysa u srijedu je oko ponoći na odmorištu Ježevo na autocesti Zagreb-Slavonski Brod napalo četvoricu 19-godišnjih navijača iz Slavonskog Broda.
- Opkolili su nas nakon što smo izašli iz restorana gdje smo večerali i sjeli u auto da krenemo prema Brodu. Jedan je pitao: Za koga navijate? Pitao sam: Zašto? Na što su odgovorili: Čim odmah ne odgovarate, onda znamo. Tada su počeli palicama i nogama udarati po autu, izvukli su nas iz van i načisto izgazili - rekao nam je Kristijan Andrić (19) nakon što su se u četvrtak ujutro vratili u Slavonski Brod.
- Te dečke nismo ni vidjeli. Na sebi nismo imali ništa što bi ih moglo isprovocirati, očito su bili nabrijani i odlučni nekoga premlatiti. Kada su nas počeli tući palicama i nekim drvenim predmetima, stalno su psovali. Dok su se jedini iživljavali na nama, drugi su to činili na očevom novom Seatu. Nekako sam se uspio izvući i otrčati do restorana odakle sam pozvao policiju. Tada su se razbježali. Koliko sam u onom šoku mogao primijetiti, auti nisu imali registarske pločice - kaže Kristijan, dodavši kako je policija napad okarakterizirala kao razbojništvo jer je iz automobila otuđena torba s dokumentima i oko 1000 kuna. Brođani su cijelu noć proveli na odmorištu dok nije stigla vučna služba.
- Prijevoz auta platio sam 1550 kuna, a plaća mi je svega 2500 kuna. Ako je Zdravko Mamić frajer za kakvog se predstavlja, neka nam plati štetu - ogorčen je Kristijan.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • begansb 15.05.2009.

    ako ste vi dinamovci sta vi nemate prava da idete u split gledat utakmicu....a na mamicu je da snosi posljedice svog kluba i njegovih navijaca.......jel mozda kristijan kriv sto su ga oni izudarali....on je dosao samo gledati utakmicu.....i ja sam dinamovac al pocinjem se sve vise sramit zbog toga.....ako netko nemoze pogledat u miru utakmicu onda stvarno nije normalan.....pozdrav kile!!!!

  • xSOVAx 14.05.2009.

    bbb ljubljana...hahahaha opet ce goriti!!!!!

  • jadro73 14.05.2009.

    Kakve veze ima Mamić sa vašim razbijenim autom?A budala...\"Ako je Mamić frajer...\"Tu žicate pare preko novina ko cigani.Sramota!

Komentiraj...
Vidi sve komentare