To je to što me zanima!

'Olakšat ćemo Vladi i pustiti u Sabor naš prijedlog ZOR-a'

Predsjednica HDZ-a je ponovila kako će podržati izmjene ZOR, ali joj je žao što se sadašnja Vlada protivila izmjenama istog Zakona kad ga je predložila Vlada HDZ-a
Vidi originalni članak

Na konferenciji za novinare, Jadranka Kosor (HDZ) ponovila je kako će podržati izmjene Zakona o radu. No, žao joj je što se sadašnja Vlada protivila izmjenama istog Zakona kad ga je prije dvije godine predložila Vlada HDZ-a. No, Kosor i njezini kolege imaju rješenje.

- Olakšat ćemo novoj Vladi i uštedjeti im vrijeme. Pustit ćemo naš prijedlog Zakona u saborsku proceduru - poručila je Kosor.

Davorin Mlakar (HDZ) komentirao je izmjene Zakona o ustrojstvu i djelokrugu ministarstava i drugih tijela državne uprave, koje je većina zastupnika izglasala u petak.

'Nije jasno što radi državni ured za upravljanje državnom imovinom'

- Mi smo osnovali Agenciju za upravljanje državnom imovinom, koja je bila institucija javne uprave, ne državne. Nova Vlada rasformirala je tu agenciju u dva nova ureda od kojih je jedan javni, a drugi državni. No, nisu ni u jednoj rečenici razjasnili što taj ured radi - rekao je Mlakar.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • RosankaLovran 18.02.2012.

    jaco lijepi pozzz, dojadila si nam svima, daj se malo makni sa političke scene, zauvijek

  • tuti fruti 11 17.02.2012.

    Kako ti jaco nije prose zakon u tvojoj vladavini imala si vecinu glasova.

  • đonđo. 17.02.2012.

    DA STE NEŠTO PREDLOŽILI U BIVŠOJ VLADI VI BI I TO USVOJILI G.SREBRENKA.SAD SE MOLIM UGASITE JER VAM JE ROK TRAJNOSTI PROŠAO 04.12.2011.G.PA SE ZAMRZNITE NA 4 GOD.DO SLIJEDEĆEG SUSRETA LIJEP POZDRAV.HVALA

Komentiraj...
Vidi sve komentare