To je to što me zanima!

Olimpijska dizačica utega rodila dječaka na treningu

Čileanka Elizabeth Poblete (22) radila je na masi kako bi prešla iz kategorije do 75 kg u kategoriju do 85 kg. Rodila je u šestom mjesecu trudnoće
Vidi originalni članak

Čileanska dizačica utega Elizabeth Poblete (22) rodila je dječaka dok je trenirala u brazilskoj dvorani. Poblete nije ni znala da je trudna. Zvala je liječnika prije tjedan dana jer se nije osjećala dobro. Rodila je Erica Josea prije termina. Majka i dijete su u bolnici, ali su oboje dobro.
- Ovo je bilo iznenađenje za mene. Prije tjedan dana sudio sam na natjecanju u Čileu i Poblete se natjecala i pobijedila. Velika je djevojka i okrugla - rekao je Horacio Reis glavni trener u dvorani u Sao Paolu.  Liječnici su izračunali da je bila trudna šest mjeseci. Ženske dizačice utega zbog prehrane i treninga često imaju neredovite menstruacije. Poblete se natjecala na Olimpijskim igrama u Pekingu. U proteklih nekoliko mjeseci radila je na masi kako bi prešla iz kategorije do 75 kg u kategoriju do 85 kg.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • damok 16.12.2009.

    jebote glupa ćuskija...

  • freeyourself 16.12.2009.

    Nisam znao da je Sanader peder! Fakt nisam znao.

  • karter 16.12.2009.

    Ma dobro, babe, sve te vaše priče nisu bitne. Bitna je jedna stvar prema ovoj slici, a drugo nije bitno(bez obzira što joj se dogodilo) - cura jeste simpatična i zgodna!

Komentiraj...
Vidi sve komentare