To je to što me zanima!

Oluja kakva se ne viđa često: Tuča rušila kuće i uništila aute

Začuđeni stanovnici su na društvenim mrežama objavili fotografije bizarnog nevremena koje je blokiralo ceste i neke automobile gotovo u potpunosti potopilo
Vidi originalni članak

Olujna tuča kriva je za razaranja u Coloradu i Wyomingu ovaj tjedan. Razorna tuča prekrila je tlo, a sloj leda toliko je gust da se čini kao da je gradove prekrio snijeg, javlja Daily Mail

Začuđeni stanovnici su na društvenim mrežama objavili fotografije bizarnog nevremena koje je blokiralo ceste i neke automobile gotovo u potpunosti potopilo. 

Tuča i pljusak dio su oluje koja je dijelove Colorada i Wyominga poharala u četvrtak. Tijekom protekla dva dana Colorado je pogodilo 10 tornada. Teške oluje uobičajene su za ovo razdoblje, a obično se smanje krajem mjeseca, do početka ljetnih monsuna. 

Najmanje sedam domova oštećeno je u okrugu Elbert, jugoistočno od Denvera. Dužnosnici su obavijestili da su dvije kuće ostale bez krovova, a na drugima su razbijeni prozori i vrata. Ukupna šteta još se procjenjuje. 

Laura Van Why rekla je da se sa suprugom Dennisom i dvogodišnjim sinom i dva psa sakrila pod stepenicama u podrumu dok je oluja prolazila pored Kiowa u Coloradu. Kako je rekla, činilo joj se da nikad neće prestati. 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • vidim i po noci 09.06.2012.

    oso svijet u racku, u svakom smislu

  • brain_storm 09.06.2012.

    ima jedna pjesma koju volim slušat, često ju slušam i još češće citiram.. pjesma se inače zove "mother earth" izvođač within temptation a evo i par stihova: "Birds and butterflies Rivers and mountains she creates But you'll never know The next move she'll make You can try But it is useless to ask why Cannot control her She goes her own way" mislim da sam dovoljno rekao...

  • Stara_1 09.06.2012.

    koliko je prirodno? znate li da su vlasnici velikih, nepreglednih polja u tex. mogli kupiti kisu ako im je prijetila susa.-. nekakvi listici sa jodom izbace se iz topa , vodik se veze i nastaju kisni oblaci.mozda sam povrsno obj.-princip slican topovima za snijeg..kad se igras sa prirodm nekad uzvrati..

Komentiraj...
Vidi sve komentare