To je to što me zanima!

Oluja potopila gliser na vezu, Slovenci se nasukali kraj Silbe

Uslijed velike kiše, potpuno novi gliser od devet metara s dvije pente potopio se noćas u Zadru. Kraj Silbe se nasukala brodica od 7,7 metara s dva Slovenca
Vidi originalni članak

Gliser dugačak devet metara s dvije pente, novi, potopio se noćas uslijed velike kiše koja se sručila na Zadar. Prvi su ga ugledali stanari obližnjih zgrada na Obali kneza Branimira, uz gradski most.

- Nije ovaj dugo vozio, vidite da je ganc novi! A koja šteta... - kazao nam je jedan od prolaznika.

Pri izlasku na očevid djelatnici nadležne Lučke kapetanije Zadar utvrdili su da nema stradalih i nisu uočili onečišćenje mora niti morskog okoliša. Očevid o uzrocima potonuća još traje, a tijekom današnjega dana očekuje se podizanje potonule brodice po nalogu Kapetanije.

Noćas oko 2.30 sata nasukala se i brodica kod Silbe.

Djelatnici Lučke ispostave ustanovili su kako se nasukala privatna motorna brodica dužine 7,7 metara, slovenske zastave s dva neozlijeđena člana posade. Slovenski državljani koji su nakon nasukanja napustili plovilo i tenderom se dovezli na obalu. Djelatnici Ispostave Silba kao uzrok nasukanja slovenske brodice naveli su nepovoljne vremenske uvjete na moru.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • pikac_1 11.07.2014.

    ko će nego slovenci.ipak su oni vrsni pomorci.jedino su bolji česi

  • fijuman 11.07.2014.

    kakvo je vrijeme bilo danas na pojedinim mjestima na jadranu pogotovo na sjevernom djelu sve je još dobro i prošlo. važno je da nema izgubljenih ljudskih života.

  • slovenachamil 10.07.2014.

    sta imam love nemam za burek!!! vidi me gde visim na 24sata jer nemam pametnijeg posla posto nemogu dobit posla i tako i ogromno mladih do 30. i ovde u sloveniji se pocelo vrijeme gastarbajterstva. svi misle sto je nama lako jer imamo euro i usli u europsku uniju znas sta bolje je bilo u jugi

Komentiraj...
Vidi sve komentare