To je to što me zanima!

Olujni udari: Jaka bura na A1 zatvorila promet za sva vozila

Za sav promet zatvorene su dionica autoceste A1 između čvorova Sveti Rok i Posedarje i državna cesta DC54 Maslenica-Zaton Obrovački, javlja jutros HAK
Vidi originalni članak

Zbog bure, za sav promet zatvorene su dionica autoceste A1 između čvorova Sveti Rok i Posedarje (obilazak za sva vozila je državnim cestama preko Gračaca, Obrovca i Karina-DC50 i DC27) i državna cesta DC54 Maslenica-Zaton Obrovački, javlja HAK. Samo za osobna vozila otvorene su dionica autoceste A6 Rijeka-Zagreb između Kikovice i Delnica u oba smjera (obilazak je starom cestom kroz Gorski kotar DC3) te Jadranska magistrala između Senja i Svete Marije Magdalene (DC8). 

Na Jadranskoj magistrali (DC8) između Bakra i Novog Vinodolskog zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupina vozila), a od Novog Vinodolskog do Senja dodatno za dostavna vozila i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina vozila). Jaka bura puše i na mostu Rječina na riječkoj obilaznici.

Danas bi trebalo biti i sunca

Prema prognozama na Jadranu će u srijedu biti pretežno sunčano. U unutrašnjosti u zapadnim krajevima trebalo bi biti djelomice sunčano, a u Slavoniji oblačno i moguće su oborine. Bura bi trebala tijekom dana slabiti. Najviše temperature će na kopnu biti između 0 i 5, a na Jadranu od 9 do 14 stupnjeva Celzija. 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • 10.12.2014.

    Odlična trasa autoceste, vrlo precizno isplanirano....

  • zorinjo 10.12.2014.

    zaustavi se vjetre pita bi te nesto...

  • CUKRENA. 10.12.2014.

    A bura pušee...nek samo puše.. Konačno malo čistog zraka. :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare