To je to što me zanima!

Omar bin Laden želi biti ambasador mira u svijetu

Omar bin Laden (26), koji je prije par mjeseci oženio Britanku Jane (52), sad želi postati ambasador mira između Zapada i muslimana
Vidi originalni članak

Omar bin Laden, jedan od 19-ero djece napoznatijeg svjetskog terorista Osame bin Ladena, tvrdi da nisu svi iz obitelji teroristi te da se islam može braniti i drugim metodama osim nasilja. Omar je popularnost stekao kad je oženio 52-godišnju Britanku Jane Felix - Browne. Par će zajedničkim snagama krenuti na 3000 kilometara dug put po Africi kako bi zagovarali mir.
- Mnogi ljudi misle da su svi Arapi teroristi, ali to nije istina - kaže Omar koji i dalje ističe da nije u kontaktu sa svojim ocem otkad je 2000. godine napustio Afganistan.
On ne kritizira svog oca, samo tvrdi da postoje i drugi načini za obranu Islama. Obitelj bin Laden izrazito je bogata.
Osamin otac iza sebe je ostavio 50 djece i veliku tvrtku BinLaden Group koja se bavi izgradnjom. U toj tvrtki u Egiptu radio je i Omar, a u toj državi upoznao je i svoju sadašnju suprugu.
Njihov zajednički put mira trebao bi započeti u ožujku.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • lety 18.01.2008.

    JE,a tata će mu biti ministar vanjskih poslova

  • budini 18.01.2008.

    ISTINA BOG DA NISU SVI ISTI I DA U SVAKOM ZITU IMA KUKOLJA ALI IPAK KRV NIJE VODA tu ipak postoje neke veze pa bi se moglo desiti sve i svasta ipak ako je to njegova misao na ovom svijetu da vec jednom prestane tolika mrznja i ratovanja i ako barem malo u tome uspije samo naprijed

  • dbanon_ri 18.01.2008.

    hahah, možeš mislit!

Komentiraj...
Vidi sve komentare