To je to što me zanima!

Omiš: Prosvjednici vozačima u dugim kolonama dijelili vodu

Inicijativa za izgradnju brze ceste Trogir - Omiš godinama traži izgradnju istočnog dijela splitske obilaznice od Stobreča do Omiša. Projekt još stoji na mjestu
Vidi originalni članak

Građanska  inicijativa za izgradnju brze ceste Trogir - Omiš godinama traži izgradnju istočnog dijela splitske obilaznice od Stobreča do Omiša. Ovoga puta uz prosvjedne transparente, turistima u kolonama vodom su olakšavali čekanja. Oni najbolje razumiju kroz kakvu agoniju putovanja prolaze jer za tih 20 kilometara satima stoje u kolonama. Iz Inicijative napominju da bi, kada bi bilo brze ceste, taj komad puta iza sebe ostavljali za 15 minuta. Ova kao i prethodne vlasti godinama im obećavaju izgradnju ceste. Projekt se pet godina nije pomaknuo s mjesta. Sada im pak ministar Siniša Hajdaš Dončić obećava da će brza cesta biti uvrštena u nacionalne prioritete, ali tek za razdoblje od 2016. do 2020. Izgleda da će i nagodinu prosvjednici opet dijeliti vodu.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • bbbdado 03.08.2014.

    Podrška prosvjednicima

  • -o- 03.08.2014.

    10-ak km brze ceste solin-klis se gradi oko 25 godina, i nije gotova. brza cesta split-trogir takodjer se gradi preko 20 godina, i nije gotova. ujedno je i crna tocka hrvatskih cesta! nedavno sam oko 9 u jutro isla njome prema trogiru, a u suprotnom smjeru kamionom sisaju travu uz cestu. napravio je nepreglednu kolonu, nakon 300-tog automobila nije mi se vise dalo brojati...zivio turizam!

  • ursuss 03.08.2014.

    vjerojatno na tom potezu političari nemaju vile i vikendice..pa onda nema interesa.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare