To je to što me zanima!

On joj je kao brat? Djevojčica (2) grli i ljubi zmiju od 4 metra

Velika Britanija: Rob Cowan i njegova obitelj imaju 19 zmija. Najveća zmija je burmanski piton Austin s kojim se djeca igraju. Svako večer mu zažele "laku noć"
Vidi originalni članak

Rob Cowan (35) i njegova kći Alisha-Mae (2) obožavaju svojeg kućnog ljubimca, 4,5 metara dugog i 85 kilograma teškog pitona. Piton živi s njima u njihovom domu u britanskom Bradfordu. Čak mu daju i poljubac za "laku noć".

Piton koji se zove Austin bez problema može progutati dijete kao Alisha-Mae, no njezini roditelji Rob i Stacy, su presretni kada se dijete igra sa zmijom i mazi ju. Rob i njegova zaručnica Stacey imaju 19 zmija od kojih je Austin najveći, piše Daily Mail.  

- On je nježni div. Član je naše obitelji i želimo svima pokazati kao pitoni mogu biti umiljati i dragi. Alishu-Mae i njezinog desetomjesečnog brata Camerona svaku večer prije spavanja vodimo u sobu u kojoj su zmije kako bi im rekli laku noć. Austina najviše vole, oni su kao braća i sestre - kaže Rob. Dok većina njihovih zmija jedu miševe, Austina i 4,2 metara dugu anakondu hrane zečevima i zamorcima. 

- Zmije su dobri kućni ljubimci, a vlasnici su ti zbog kojih su na lošem glasu - kaže Rob. 

Austin je burmanski piton. Oni drobe žrtve prije nego ih pojedu, a u prirodi su snimljeni kako ubijaju svinje, jelene i aligatore. Iz udruge za zaštitu životinja RSPCA upozoravaju da vlasnici zmija trebaju biti posebno oprezni kada su u blizini djeca .

- Malu djecu nikako se ne smije ostavljati samu s burmanskim pitonom jer tako velike zmije mogu ubiti dijete - kaže Klare Kennett iz udruge RSPCA.

Idi na 24sata

Komentari 68

  • Britvaa 15.07.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Moslavka 14.07.2015.

    Jel su ovi ljudi ludi? Taj piton je opasan. Sto ako ogladni, dijete ce biti uguseno. Dajte nabavite macku, psica ili hrcka a ove zmijurine drzite dalje od djece.

  • Sara_ 14.07.2015.

    Ne sviđa mi se to baš, što ako jednog dana zmija odluči zagrliti nju, jako riskantno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare