Obavijesti

News

Komentari 68

On joj je kao brat? Djevojčica (2) grli i ljubi zmiju od 4 metra

On joj je kao brat? Djevojčica (2) grli i ljubi zmiju od 4 metra
3

Velika Britanija: Rob Cowan i njegova obitelj imaju 19 zmija. Najveća zmija je burmanski piton Austin s kojim se djeca igraju. Svako večer mu zažele "laku noć"

VIDEO

Rob Cowan (35) i njegova kći Alisha-Mae (2) obožavaju svojeg kućnog ljubimca, 4,5 metara dugog i 85 kilograma teškog pitona. Piton živi s njima u njihovom domu u britanskom Bradfordu. Čak mu daju i poljubac za "laku noć".

Piton koji se zove Austin bez problema može progutati dijete kao Alisha-Mae, no njezini roditelji Rob i Stacy, su presretni kada se dijete igra sa zmijom i mazi ju. Rob i njegova zaručnica Stacey imaju 19 zmija od kojih je Austin najveći, piše Daily Mail.  

- On je nježni div. Član je naše obitelji i želimo svima pokazati kao pitoni mogu biti umiljati i dragi. Alishu-Mae i njezinog desetomjesečnog brata Camerona svaku večer prije spavanja vodimo u sobu u kojoj su zmije kako bi im rekli laku noć. Austina najviše vole, oni su kao braća i sestre - kaže Rob. Dok većina njihovih zmija jedu miševe, Austina i 4,2 metara dugu anakondu hrane zečevima i zamorcima. 

- Zmije su dobri kućni ljubimci, a vlasnici su ti zbog kojih su na lošem glasu - kaže Rob. 

Austin je burmanski piton. Oni drobe žrtve prije nego ih pojedu, a u prirodi su snimljeni kako ubijaju svinje, jelene i aligatore. Iz udruge za zaštitu životinja RSPCA upozoravaju da vlasnici zmija trebaju biti posebno oprezni kada su u blizini djeca .

- Malu djecu nikako se ne smije ostavljati samu s burmanskim pitonom jer tako velike zmije mogu ubiti dijete - kaže Klare Kennett iz udruge RSPCA.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 68
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske
Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"