To je to što me zanima!

On već mjesec dana traži auto, ne sjeća se gdje ga je parkirao

Muškarac iz Italije otišao je na Oktoberfest, a automobil je ostavio u uličici van grada kako ne bi platio parkiranje. Nakon Oktoberfesta nije znao gdje mu je auto
Vidi originalni članak

Muškarac iz Italije prije mjesec dana je otputovao na Oktoberfest u München u Njemačku, a prilikom puta je izgubio svoj automobil. Nije htio platiti kartu za parkiranje te je automobil ostavio u jednoj uličici, a na Oktoberfest se odvezao javnim prijevozom, javlja Corriere della Sera.

- Na žalost, zaboravio sam ime ulice u kojoj sam ostavio auto. Ulica je negdje na istoku grada - kazao je Antonio F. te je dodao kako je u Münchenu bio tri puta od onda kako bi pronašao auto, ali bez uspjeha.

O potrazi automobila izvijestili su svi lokalni mediji u Münchenu, a cijeli grad je oblijepljen plakatima o izgubljenom autu. Vlasnik auta je rekao kako nudi i nagradu od 200 eura onome koji mu javi gdje mu je automobil.

Antonio F. je priznao i kako je u međuvremenu potpuno zaboravio gdje je automobil ostavio, ali ističe kako nije bio pijan nakon Oktoberfesta. Policija u Münchenu istaknula je kako im to nije prva takva prijava o izgubljenom automobilu.

Idi na 24sata

Komentari 126

  • veruda_1 17.11.2013.

    U dijelovima je ili na kamionu za Rumunjsku

  • pijevac 14.11.2013.

    nek se opet napije...

  • coco-paris 13.11.2013.

    nije jedini-ima nas jos

Komentiraj...
Vidi sve komentare