To je to što me zanima!

'One koji bi na izbjeglice slali vojsku pitam tko je sljedeći?'

Prozivati u ime domoljublja svoju zemlju jer nije dizala žice, uporabila vojsku da zatvori granice i što je pokazala humano lice je licemjerje - rekao je Prgomet
Vidi originalni članak

Drago Prgomet, bivši zamjenik predsjednika HDZ-a i dragovoljac Domovinskog rata, kritizirao je izjave predsjednice Grabar Kitarović i političara iz svoje bivše stranke o slanju vojske na granice.

- Vlada je bila nepripremljena, ali prozivati u ime domoljublja svoju zemlju jer nije dizala žice, uporabila vojsku da zatvori granice i što je pokazala jedno humano lice je hipokrizija domoljublja i licemjerje - rekao je Prgomet za HRT i sve one koji žele poslati vojsku na izbjeglice upitao tko je sljedeći?

- Neki bi očito željeli da ovdje gradimo izbjeglička naselja i zadržimo ih u Hrvatskoj protiv njihove volje, umjesto da im organiziramo pomoć i prijevoz do država koje ih zovu. Karamarko kaže da će izbjeglice biti problem HDZ-a. Problem izbjeglica treba rješavati hrvatska država, a ne SDP ili HDZ. Onaj tko misli profitirati u kampanji koristeći tragediju izbjeglica, pokazuje da ništa ne razumije. Ovo nisu stvari za politikantstvo - poručio je Prgomet koji danas obavlja funkciju čelnika Hrvatske inicijative za dijalog (HRID).

Idi na 24sata

Komentari 208

  • GoranMiličić Mile 22.09.2015.

    ma koje izbjeglice 90 posto njih je iskoristilo guzvu i prikljucilo se u islamizaciju evrope, gospoda krenula preko pola svijeta i to tamo di im pase nebi oni u grcku u s.arabiju, jordan,rumunjsku tamo isto nema rata nego gospoda hoce u njemacku, svedsku norvesku pa tamo bi i ja i najbolje da im se prikljucim bar imam papire i nisam moguci terorist.OVO NECE ISPAST NA DOBRO utjerat ce nam ga i sta je tu toliko cudno i grozno da se kaze da oni ne mogu zivit s nama krscanima. ne da bi trebalo poslat vojsku nego tenkove na granicu i branit evropu jos na grckoj granici.

  • dahhmal 22.09.2015.

    Ti i takvi koji isto misle su budale zato postoje granice da ne ulazi svako ko hoce kaj vi tu dobro radite pogledaj kaj ostave za sobom pametni dizu ograde zidove i stite svoju zemlju dok vi tu gluposti pricate i radite kaj bute intelektualci onda napravili kada sve ulaze zatvore Madari,Austrijanci a nisu ni slovenci glupi onda cemo imati u Hrvatskoj malu siriju kada ce nam tu svi ostati vi uopce ne razumijete da je to opsada muslimana ljudi druge vjere i kulture koji nas u brojnosti mogu taj cas pojesti jer ako Milanovicu nije uspjelo unistiti Hrvatsku sada je na dobrom putu jer ako se tako nastavi sljedece izbjeglice cemo biti mi Hrvati

  • Sigmund Freud 22.09.2015.

    Drago HDZ te otkantao i sada im malo podvaljuješ

Komentiraj...
Vidi sve komentare