To je to što me zanima!

Opara je nasmijan u društvu supruge prošetao po Marjanu

Splitski gradonačelnik Andro Krstulović Opara je nedavno saznao kako boluje od zloćudnog tumora kože i sluznica koji je metastazirao na mozak. Vratio se u split nakon zračenja u Zagrebu
Vidi originalni članak

Puno vas piše i pita kako sam. Hvala vam na tome uz ispriku jer ne stignem svima odgovorit. A kako ću bit nego odlično ‘Ispod Sunca zlatnoga di blista Riva najlipša’, šotobraco s njom do Prve vidilice, a nisam se zapuva.

OPTIMISTIČAN JE Opara zapjevao: 'Ma bit će sve to dobro, nećete me se riješiti'

Još kad vratimo biciklu u pogon bit će fešta - napisao je splitski gradonačelnik Andro Krstulović Opara emotivnu poruku svojim sugrađanima na Facebooku. 

Splitski gradonačelnik Andro Krstulović Opara je nedavno saznao kako boluje od zloćudnog tumora kože i sluznica koji je metastazirao na mozak.

U međuvremenu je Opara zbog specifičnosti liječenja (zračenja) koje nije moguće obaviti u Splitu bio prebačen u Zagreb, iz kojega se vratio nakon završetka tretmana.

 

Idi na 24sata

Komentari 54

  • evo ja 29.01.2018.

    Daj ti Boze zdravlja i da se izvuces od te opake bolesti

  • Stanga Železni 29.01.2018.

    Na žalost dijagnoza je vrlo loša jer čovjeku su dijagnosticirali da boluje od zloćudnog tumora kože i sluznica koji je metastazirao na mozak to je jako teško izliječiti tak da eto kao čovjeku mu želim da se izvuče mada su šanse vrlo malene aj bok

  • lunaa 28.01.2018.

    Teta na slici mi pomalo izgleda kao Doris Pincic (u buducnosti) haha

Komentiraj...
Vidi sve komentare