To je to što me zanima!

Opasna igra: Na prugu stavili lutku pa prepali strojovođu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Strojovođa je odmah zakočio no srećom nitko od putnika nije ozlijeđen. Tinejdžeri su pobjegli, a policija ih je kasnije pronašla. Njihovi roditelji će morati platiti kaznu
Vidi originalni članak

Tri tinejdžera stara između 13 i 15 godina postavili su po noći na prugu u Rusiji lutku. Lutku su obukli u traperice i jaknu i u mraku je izgledala kao čovjek. Naišao je vlak koji je lutku pregazio. Strojovođa je odmah zakočio no srećom nitko od putnika nije ozlijeđen. Tinejdžeri su pobjegli, a policija ih je kasnije pronašla. Njihovi roditelji će morati platiti kaznu jer su djeca ugrozila sigurnost prometa. 

Life.ru je objavio video na kojem se vidi kako tinejdžeri sjede na pruzi, a onda bježe, prije nego je naišao vlak. Zatim se vraćaju na prugu na koju postavljaju lutku. Lutka se srušila pa su se kratko vratili da je podignu. Nakon toga bježe te dolazi brzi vlak koji je lutku pregazio. 

Idi na 24sata

Komentari 36

  • nego kako 04.08.2013.

    al je ukocio svaka mu cast

  • Zmar116 03.08.2013.

    Jedna nacionalna manjina po Međimurju spušta rampe,a vlaka niotkud..Onda dođu klinci na biciklama pa se smiju ovima što uzalud čekaju nepostojeći vlak...

  • Galeb i ja 03.08.2013.

    Ovim mladim glupanima nikada dosta.Da imaju nesto u glavi sigurno nebi dolazili na ovakove ideje gdje ljudi mogu izgubiti glave.

Komentiraj...
Vidi sve komentare