To je to što me zanima!

Opasni Zagreb: Mladiće su usred noći pretukli na ulici

Mladiću (26) su u nedjelju oko dva sata ujutro na ulici na Trešnjevci slomili nos, a u Maksimiru su nakon svađe u kafiću mladića prebili palicama
Vidi originalni članak

Mladića (26) u nedjelju su oko dva sata ujutro u Novotnijevoj ulici na zagrebačkoj Trešnjevci pretukla trojica nepoznatih počinitelja. Prevezen je u KB Sestara milosrdnica gdje su liječnici utvrdili da je teško ozlijeđen, a kako doznajemo slomljen mu je nos.
Teške ozljede zadobio je i 22-godišnji Toni I.P. iz Kaštela kojeg su istukla trojica mlađih muškaraca nakon svađe u kafiću na Trgu J.F. Kennedya u Maksimiru. Ozlijeđeni je pokušao pobjeći, no počinitelji su potrčali za njim te ga na ulici izudarali po rukama i nogama. Liječnička pomoć pružena mu je u KBC Zagreb. navodi policija, a mladić uz lomove šake ima nagnječenja po cijelom tijelu.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • kalangurgut 02.03.2009.

    eto vam metropole kad se svakakav šljam doselio tamo bit će toga još i više to je u Europi i Americi \"normalno\" da te prebiju dok šetaš gradom

  • šamar 02.03.2009.

    ludi svi!

  • Drenovci 02.03.2009.

    Dajte više pustite tu dobro odgojenu zagrebačku mladež da se igraju,kaj vi provincijalci znate kaj je kultura i cool,kužiš ne......!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare