To je to što me zanima!

Opasno pretjecao i pobjegao, vozačica izbjegavala frontalku i izletjela u jarak u Međimurju

Vozačica (25) izbjegavala je direktni sudar s autom koji je opasno pretjecao te je izletjela s ceste u jarak. Lakše je ozlijeđena u nesreći kod Štrukovca, a policija je izvijestila da traže vozača
Vidi originalni članak

Međimurska policija traga za vozačem koji je u četvrtak skrivio nesreću u kojoj je ozlijeđena vozačica (25) automobila.

Kako su izvijestili, oko 13.25 sati, na cesti između Štrukovca i Žiškovca došlo je do nesreće u kojoj je nepoznato vozač krenuo pretjecati auto koji se kretao ispred njega, bez da se uvjerio da to može učiniti sigurno i bez opasnosti za druge sudionike u prometu. 

Zbog toga je doveo u opasnost 25-godišnjakinju koja je vozila auto čakovečkih registracija iz suprotnog smjera. Kako bi izbjegla direktni sudar, skrenula je udesno i vozilom sišla izvan kolnika, gdje je udarila u cestovni jarak te se ponovo autom vratila na kolnik.

Vozačicu su vozilom hitne pomoći prevezli u Županijsku bolnicu Čakovec gdje je liječničkim pregledom utvrđeno da je lakše ozlijeđena.

Policija traga za nepoznatim počiniteljem koji je nakon prometne nesreće napustio mjesto događaja.

Kriminalistička istraživanja se nastavljaju radi utvrđivanja svih okolnosti prometne nesreće.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Joza Prezaduzeni 03.12.2021.

    Mozemo pretpostavit tko bi to mogao biti .Sitnice ..zivot znace

  • 03.12.2021.

    Nadam se da ce ga naci...takvima treba trajno oduzeti vozacku. Nedavno me tip pretjecao u nepreglednoj okuci po noci dok je padala kisa, boli me briga za njega ali da se sudario s nekim ko je dolazio iz suprotnog smjera skupio bi i mene. U autu sam vozila bebu i trudna sam. Takvi nisu za drustvo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare