To je to što me zanima!

Operateri traže od Vlade da odustane od dodatnih poreza

Predstavnici HT-a, VIPneta i Tele 2 zatražili su od Vlade da odustane od dodatnog 6-postotnog oporezivanja mobilne telefonije i da dobije jasnu viziju telekom sektora
Vidi originalni članak

Telekom operateri traže od Vlade da odustane od dodatnog 6-postotnog oporezivanja mobilne telefonije. Tek tada bi mogli krenuti u ulaganja u optičku mrežu i mobilne mreže četvrte generacije 4G/LTE, piše HRT.

Prijedlog su obznanili predsjednici Uprava HT-a Ivica Mudrinić, VIPneta Mladen Pejković i Tele2 Hrvatska Julian Ogrin na okruglom stolu TMT trendovi 2012. Naglasili su da zemlja neće moći kvalitetno pratiti telekom i ICT trendove ako se ne nađu olakšice za investiranje i ne uklone birokratske i druge zapreke. 

Pejković je upozorio da će oporezivanje negativno osjetiti i partneri i kooperanti telekom operatera. Ogrin smatra da će Hrvatska i dalje zaostajati za Europom i svijetom ako Vlada ne dobije jasnu viziju razvoja telekom sektora.


Idi na 24sata

Komentari 20

  • plavči 18.01.2012.

    Treba im još više nabiti

  • goran 987 18.01.2012.

    Pusička kaže da ćemo ulaskom u EU imati političku stabilnost.Ali samo tako dugo dok ćemo pristati biti i dalje biti robovi i raditi za vlasnike T-coma, banaka i da ne nabrajam dalje

  • dahhmal 18.01.2012.

    Ovi nas operateri maksimalno uzimaju uz minimalna ulaganja ,treba reći dosta tom iskorištavanju uzeli su infrastrukturu koju smo mi platili ko će meni vratiti 2000 maraka koje sam onda morao dati za telefon. Hitno treba mjenjati ove operatere koji nas samo varaju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare