To je to što me zanima!

Operirali mu testis od 45 kila: Sada će se opet moći seksati

Dan Maurer (39) iz Michigana boluje od rijetke bolesti skrotalnog limfedema zbog kojeg mu je abnormalno natekao testis. Sa ženom Mindy nije bio intiman 7 godina
Vidi originalni članak

Dan Maurer (39) iz Michigana boluje od rijetke bolesti skrotalnog limfedema zbog kojeg mu je abnormalno natekao testis i dosegao težinu od 45 kilograma U četvrtak je bio na operaciji i nada da će nakon nje opet moći seksati sa ženom Mindy s kojom nije bio intiman sedam godina.

Dan godinama nije znao što mu je. Testis mu se počeo povećavati u 20-tim godinama . Liječnici su mu pak govorili da mora smršaviti.

U međuvremenu je na televiziji vidio priču o Wesley Warrenu koji je imao istu bolest. Saznao je i da je Warrena operirao liječnik Joel Gelman u Kaliforniji. Budući da mu osiguranje ne pokriva operaciju, Dan mora sakupiti novac. Ljudi su mu donirali ukupno 27.200 dolara.

Prije operacije Dan je rekao da je ona rizična te da bi čak mogao ostati bez penisa, no i da mu ona može promijeniti život zauvijek.

Idi na 24sata

Komentari 52

  • fijuman 02.09.2014.

    želim mu ozdravljenje ali bogme i ovako pretilom teško da će mu pomoći operacija jer se zna da zbog svih implikacija takve težine pri svakoj operaciji su izgledi da ne umre ili dođe do komplikacija u omjeru 50:50 posto. nije se smio dovesti u ovakvo strašno stanje, nažalost i to se događa.

  • seraphyme 01.09.2014.

    limfedemi na donjem dijelu tijela su vrlo često pratioci prekomjerne tjelesne težine(mislim na morbidno i supermorbidno pretile)

  • true love 01.09.2014.

    ako bude ima sa kime se sexat

Komentiraj...
Vidi sve komentare