To je to što me zanima!

Opet gori na željeznici: Planuo požar na lokomotivi u Sućurcu

Plamen je zahvatio i okolno raslinje, ali vatrogasci su i to brzo svladali. U požaru nije bilo ozlijeđenih, a nagađa se da je vatra planula u dimnjaku ili motoru lokomotive
Vidi originalni članak

Kaštelanski vatrogasci munjevito su ugasili požar na lokomotivi u Kaštel Sućurcu.

POGLEDAJTE VIDEO: Požar uz cestu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Manevarska lokomotiva vukla je, naime, četiri vagona, a vatra je na njoj planula nešto prije 16 sati. Vatrogasci su vrlo brzo došli na mjesto događaja i za nekoliko minuta ugasili vatru.

Plamen je zahvatio i okolno raslinje, ali vatrogasci su i to brzo svladali. U požaru nije bilo ozlijeđenih, a nagađa se da je vatra planula u dimnjaku ili motoru lokomotive.

Inače, prije dvadesetak dana nekoliko kilometara dalje, u Solinu, zapalio se vagon koji je godinama stajao parkiran na jednom kolosijeku. I taj su požar vatrogasci vrlo brzo ugasili.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • 15.07.2020.

    Ona ekipa koja je svojedobno podmazala prugu u Rudinama uspješno je nastavila poslovati po državnim firmama prodavajući bonpete i sustave za gašenje gorivog, a pogotovo negorivog.

  • 15.07.2020.

    Vi novinari koji pisete o vlakovima tribate puno toga nauciti da ne pisete glupostiPitajte nekog strojovodu bit ce vam puno jasnije a ne pisat smijurije

  • dale73 14.07.2020.

    Hrvatske željeznice modernizirane , vlakovi postižu fantastične brzine preko 25 KM na sat.

Komentiraj...
Vidi sve komentare