To je to što me zanima!

Opet otišao u krivi smjer: Ubrzo ga ulovili presretači

Vozač Renaulta izlazu s autoceste u Demerju se okrenuo i nastavio prema Karlovcu. Nije poznato što ga je nagnalo na ovaj postupak i je li bio pijan
Vidi originalni članak

Brzom reakcijom MUP-ovih presretača spriječena je tragedija i zaustavljen vozač koji je u petak oko 18.30 sati vozio u krivom smjeru autocestom Zagreb-Karlovac. Kako su nam potvrdili u policiji, vozač Renaulta zagrebačkih registracija na izlazu s autoceste u Demerju polukružno se okrenuo i nastavio voziti prema Karlovcu u krivom smjeru. Presretači su ga sustigli već na 9. kilometru. Zaustavili su ga i priveli u postaju na obradu. U petak nismo uspjeli saznati što je nagnalo vozača na takav nesmotren postupak te je li bio pijan.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • c-192 19.09.2009.

    zašto u naslovu stoji OPET? sugerirate da je netko 2x to učinio, a kroz tekst nigdje n enavodite! ili je to težnja senzacionalizmu i potrebi da se klikne na članak?

  • magistra 19.09.2009.

    Svaki dan sam u autu i na auto cesti i nije mi jasno kako ljudi uspiju ući u krivi smjer uz svu moguću signalizaciju.I kada i uđu u krivi smjer da se voze 20 km bez da shvate da nešto nije u redu.Zaista moraš biti potpuni debil,a takvima nije mjesto na cesti.

  • lg-viewty 19.09.2009.

    Maxabc..neslazem se s tobom, nekome je 50.000 kuna kao da si mu oduzeo zivot..svi znamo da je covjek kriv, ali ne rjesava se to tako..ova Drzava bi vec odavno propala. To se drukcije treba rjesit. Vec vidim kak cu dobit puno minusa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare