To je to što me zanima!

Opet skupljaju potpise: 'U ime obitelji' traži novi referendum

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Udruga misli da je dosadašnji sustav izbora zastupnika u Saboru nepošten te će tražiti da građani zaokružuju kandidata kojeg oni žele da ih predstavlja u Saboru
Vidi originalni članak

Udruga "U ime obitelji"  prikuplja potpise za novi referendum. Ovog puta to se odnosi na način biranja zastupnika u Saboru. 

Željka Markić, članica udruge,  kaže kako smatraju da dosadašnji izborni sustav nije bio pošten jer su predsjednici parlamentarnih stranaka odlučivali tko će biti u Saboru. 

Udruga traži da se po novom bira preferencijalno odnosno traže da građani zaokružuju kandidata kojeg oni žele da ih predstavlja u Saboru. Udruga će potpise prikupljati od 21. rujna do 5. listopada

Kažu kako već imaju suradnju s grupama, inicijativama i strankama te da su spremni i na suradnju s GONG-om. 

Markić nije htjela odgovoriti na pitanje da li ona ima ambicija biti zastupnica, te da li se zato ide u novo prikupljanje potpisa za novi referendum. 

Idi na 24sata

Komentari 484

  • Macchiato 22.06.2014.

    Baba okusila visinu društvene ljestvice i sada više nema dolje! :P

  • šiško miško 13.06.2014.

    Bandi na zacelju ne zelim ni slova pokloniti!

  • fijuman 12.06.2014.

    Uz ovo pitanje obvezno staviti još jedno: Da li ste zato da se ukinu sve benificije i povlastice saborskim zastupnicima kao i prijevoz službenim automobilima i vozačima, te sve otpreminine veće od državom limitiranih 9.900,00 kuna za sve koji žive na državnim jaslama.

Komentiraj...
Vidi sve komentare