To je to što me zanima!

Opet su odgodili: Nikako da počne Vidoševićevo suđenje

Ne bude li novih iznenađenja 23. siječnja sudac Županijskog suda u Zagrebu Zdravko Majerović trebao bi objaviti datum početka suđenja Nadanu Vidoševiću
Vidi originalni članak

Zbog bolesti drugooptužene Zdenke Peternel pripremno ročište u predmetu protiv Nadana Vidoševića i četiri suoptuženice odgođeno je za 23. siječnja.  

Bivši šef Hrvatske gospodarske komore Vidošević optužen je da je iz HGK-a izvukao 39 milijuna kuna. Pored njega optužene su i Zdenka Peternel, Josipa Mladinov, Jasna Mikić i Jadranka Ivčić.  

Ne bude li novih iznenađenja 23. siječnja sudac Županijskog suda u Zagrebu Zdravko Majerović trebao bi objaviti datum početka suđenja Nadanu Vidoševiću, svjedoke koji će se saslušati te dokaze koji će se provesti tijekom suđenja. Podsjećamo, pripremno ročište koje je bilo zakazano 9. prosinac 2016. otkazano je za siječanj jer je dotadašnji Vidoševićev branitelj Dražen Delač otkazao punomoć, a odvjetnica Jadranka Sloković nije se stigla upoznati sa spisom pa je od sudskog vijeća zatražila primjereno vrijeme kako bi se pripremila. Prije toga otkazano je i pripremno ročište koje se trebalo održati 1. prosinca 2016. tada zbog Vidoševićeve bolesti.  

Bivši predsjednik Hrvatske gospodarske komore Nadan Vidošević uhićen je 12. studenoga 2013., a optužen 1. srpnja 2015. Do pravomoćnosti presude proći će još godine.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • liliana 08.03.2017.

    Važno da su osudili policajca koji je slikao njegovu zbirku životinja koje je ubijao,fuj od našeg sudstva.

  • liliana 08.03.2017.

    Ovaj je gori od Sanadera,ne samo da krade nego ubija i slonove.

  • liliana 08.03.2017.

    Da li je kod nas sud ikad osudio nekoga za pljačku državne love,ne,nikad i neće jer su korumpirani.

Komentiraj...
Vidi sve komentare