To je to što me zanima!

Opet su priveli 'crnog pastira' iz Drniša, starcu je krao alat

Od kolovoza do studenog 2011. Philimon Zandamela krao je alat iz kuće muškarca (73). Iz policije navode da je drniški 'crni pastir' ukrao alata u vrijednosti od 5000 kn
Vidi originalni članak

Philimon Zandamela (37) iz Drniša, poznat kao 'crni pastir', ponovno je završio u policijskoj postaji. Priveli su ga jer ga sumnjiče da je potkradao muškarca (73) iz Drniša.

- Utvrđeno je da je osumnjičeni u razdoblju od kolovoza do studenog 2011.g. u Drnišu iz kuće oštećenog otuđio alata u vrijednosti od oko 5000 kuna - navodi policija. 

Zandamela je iz Mozambika u Hrvatsku došao prije deset godina kao djelatnik izraelske tvrtke za razminiranje, da bi u Drnišu ostao živjeti čuvajući ovce na Svilaji, oženio se lokalnom djevojkom i dobio djecu. Nakon rastave živi u kući strica bivše supruge. Slavu je stekao gostujući u Mjenjačnjici Roberta Knjaza, te jašući magarce na Međunarodnoj utrci tovara u Tisnom na Murteru. Prošlo ljeto je pobijedio s magarcem Miška, a utrkivao se za reprezentaciju Brazila, čije državljanstvo ima obzirom da mu je otac Brazilac.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • _tachi_ 09.08.2017.

    Please, this is so bad. He is my fother. That is not true! I love him so much and when I see this I can't stop thinking about this. Please borrow this and everything what did you write I don't care what you think but my fother is not crazy and he never do this. This is not your problem. So... borrow this

  • zendraCRO 12.01.2012.

    http://www.youtube.com/watch?v=UOqni-BPfR4 hahahaha

  • toni59 12.01.2012.

    Trebalo bi njemu kupit putnu kartu i poslati ga tamo od kud je dosao.

Komentiraj...
Vidi sve komentare