To je to što me zanima!

Opljačkali kuću i napali staricu koja ih je pokušala spriječiti

Razbojnik je odgurnuo ženu s obje ruke te se zajedno s 44-godišnjakom koji ga je čekao iza ugla kuće, udaljio s mjesta događaja, a iz kuće su ukrali novčanike s novcem
Vidi originalni članak

Razbojnički dvojac u dobi od 22 i 44 godine je u četvrtak nakon dovršenja kriminalističkog istraživanja predan pritvorskom nadzorniku Varaždinske policije, zbog sumnje da kazneno djelo razbojničke krađe. 

Naime, istragom je utvrđeno da je 4. ožujka ove godine, oko 13.30 sati u Šemovcu, na varaždinskom području, 22-godišnjak ušao u kuću u vlasništvu žena starosti 40 i 74 godine, iskoristivši trenutak kad je 74-godišnjakinja izašla iz kuće na dvorište. 

U PRITVORU SU Taksista iz Makarske ubili su zbog 200.000 kn i 10.000 eura

Iz više prostorija koje je pretražio ukrao je novčanike s novcem te je pri izlasku iz kuće zatečen od strane 74-godišnjakinje, koja ga je pokušala zadržati u izlasku. 

Razbojnik je odgurnuo ženu s obje ruke te se zajedno s 44-godišnjakom koji ga je čekao iza ugla kuće, udaljio s mjesta događaja.

Tijekom petka će se provesti prvo saslušanje na Općinskom državnom odvjetništvu koje bi moglo od suca istrage varaždinskog Županijskog suda zatražiti istražni zatvor. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • xnet0822 20.03.2020.

    Neka kupe mini video nadzor, to ne košta puno i jednostavan je za ugradnju !

  • zagorska puntarica opet 20.03.2020.

    Veeeeljkoooo....

  • budalajlama 20.03.2020.

    Nije mi baš jasno kako netko(zamusani) može isti čas ukrasti novčanik čim uđe u kuću. Ja često ne mogu naći svoj novčanik sat vremena, iako mi je u džepu(skužim na kraju), naočale tražim pol sata, a na nosu su mi, mobitel tražim dva sata, usput, dok s nekim pričam...

Komentiraj...
Vidi sve komentare