To je to što me zanima!

Prijetili oružjem: U samo par sati opljačkane su dvije pošte

U samo nekoliko sati, dvije pošte u Zagrebu opljačkane su uz prijetnju vatrenim oružjem. Prva je na meti bila pošta na Podsusedskom trgu, a zatim i ona u Ulici Dragutina Golika...
Vidi originalni članak

POGLEDAJTE VIDEO: Policajci obavljaju očevid u opljačkanim poslovnicama

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nepoznati počinitelj je u utorak uz prijetnju oružjem opljačkao poštu u Zagrebu. Na Podsusedskom trgu poslovnica Hrvatske pošte opljačkana je tako što je maskirani razbojnik zaprijetio pištoljem djelatniku pošte (53) i pobjegao s 30.000 kuna.

No, to nije bila jedina pljačka pošte u utorak kasno popodne.

Istog dana oko 20 sati slična situacija se dogodila i u poslovnici  Hrvatske pošte u zagrebačkoj ulici Dragutina Golika na Voltinom. Maskirani počinitelj je, također uz prijetnju vatrenim oružjem, otuđio nešto manje od 100.000 kuna.

 

Idi na 24sata

Komentari 65

  • Kiklopp 16.11.2016.

    Ovi ne ukradu ni 0,1% onog što svaki političar u vrhu države ili županije barem jednom u mjesecu ukrade svojim potpisom na neki papir i ove svi osuđujemo a one pdržajemo dajući im glas na izborima i njih još čuva policija. Osuditi i jedne i druge jer razlike neke velike među njima nema.

  • no_country_for_old_men 16.11.2016.

    nisu to pljačke ,to su vam obične pripreme za predstojeće blagdane...hebi ga,obitelj velika,rođaci,dječica,prijatelji...treba to sve obradovati po nekim poklonom...ovo je najsigurnije i najlakše riješenje...samo naprijed..

  • barbaboro 16.11.2016.

    Ulica Dragutina Golika? A.... to je onaj besposličar koji je sjedio i pio u kafiću, pa vidio pljačkaše banke kako bježe, pa pokušao imitirati Prljavog Harryja (ili Stevena Seagala), potrčao za pljačkašima, da spasi TUĐU (bančinu) lovu, pa ga jedan pljačkaš (nakon upozorenja da odjebe) upucao u bedrenu arteriju, pa je ovaj iskrvario i godinu dana vegetirao kao biljka, pa umro.... i po takvim "samo-priučenim Prljavim Harryjima" grad Zagreb daje ulicu....E, svašta....

Komentiraj...
Vidi sve komentare