To je to što me zanima!

Opljačkao zlatarnicu u kojoj su bile zaposlenice i jedan kupac

Nije poznato je li pljačkaš bio naoružan te što je točno odnio sa sobom. U vrijeme pljačke velikogoričke zlatarnice u njoj su bile zaposlenice te jedna mušterija
Vidi originalni članak

Nepoznati razbojnik upao je u petak oko 19.50 sati u zlatarnicu Križek u Zagrebačkoj ulici 60 u Velikoj Gorici. U trenutku pljačke u zlatarnici su bile zaposlenice u dobi od 43 i 36 godina te kupac (29).  Kupac je ušao u zlatarnu nakon pljačkaša. Udario ga pištoljem po ramenu. Materijalna šteta je nekoliko stotina tisuća kuna, a lopov je ukrao novac i nakit.

Istu zlatarnu opljačkali su i prije nekoliko mjeseci. Susjedi se čude što su opet opljačkali zlatarnicu, jer je vlasnik ugradio dodatne sigurnosne sustave. Naime, pri ulasku se treba pozvoniti,  a vrata se navodno blokiraju pri izlasku. Policija je napravila očevid u zlatarni.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • arsenalist 19.03.2011.

    Neces razbojnice!!!!!

  • jasnajuric 19.03.2011.

    prije par mjeseci cigić mi je popalio zlatninu, policija ga je pronašla, zlato ne, al je našla potvrdu od dotičnog zlatara o kupnji starog zlata, nije mu bilo sumljivo što cigo prodaje narukvicu od 23 g zlata i ogrlicu gucci. cigi zabrana dolaska u ulicu, zlataru ništa, a ja osta bez zlata.

  • ŽAN KLOD VAN DAM 18.03.2011.

    Gdje je sad policajac mjeseca Roso!!!?

Komentiraj...
Vidi sve komentare